Foame de silicon

Descrierea produsului Principiul Pansamentul din spumă din silicon este un pansament absorbant, atraumatic, realizat din miez absorbant și gel siliconic. Suprafața de contact a plăgii a pansamentului din spumă din silicon este acoperită cu un strat de gel moale de silicon care nu se lipește de suprafața unei plăgi și nu provoacă traumatisme ...
Vorbeste acum

Detalii produs


descrierea produsului


Principiu

Pansamentul din spumă de silicon este un pansament absorbant, atraumatic, realizat din miez absorbant și gel siliconic. Suprafața de contact a plăgii a pansamentului din spumă de silicon este acoperită cu un strat de gel moale de silicon care nu se lipește de suprafața unei plăgi și nu provoacă traumatisme la țesutul nou delicat la îndepărtare. Acest strat moale de silicon este, de asemenea, ușor lipicios, ceea ce facilitează aplicarea și reținerea pansamentului pe pielea intactă, dar nu provoacă îndepărtarea epidermică sau durere la îndepărtare. Suprafața exterioară a produsului este lipită de o membrană poliuretanică permeabilă la vapori, care acționează ca o barieră pentru lichide și microorganisme.

Structura și caracteristicile

1. Vindecarea umedă: Structura cu trei straturi asigură un mediu dinamic de vindecare a rănilor exudate și umede care promovează vindecarea rapidă a rănilor.
2. Respirabil și rezistent la piele: Structura poroasă facilitează conducerea lichidului osmotic și are o capacitate mare de absorbție a lichidului și absoarbe rapid efuziunea.
3. Moale pentru a verifica rana.
4. Reduce durerea
5. Materie primă importată

Aplicații

1. Este adaptabil la diferite faze ale plăgii, în special la toate tipurile de răni cu exudat
2. rana de arsură de gradul II.
3. Site-ul donatorului și site-ul grefei de piele.
4. Tot felul de ulcere, paturi
5. Toate tipurile de rană chirurgicală postoperatorie pot fi rezervate cel mult 5 până la 7 zile.


Hot Tags: Foame de silicon frontieră, China, furnizori, producători, fabrică, personalizate

Anchetă

You Might Also Like