Patch-uri hidrocoloide

EXCRIPȚIA PRODUSULUI Produsul este un fel de produs steril de unică folosință, este compus în principal din adeziv cu topire fierbinte medicală, carboximetil celuloză de sodiu (CMC) și o bună permeabilitate la aer PU medical. Pansamentele hidrocoloide sunt moi, ușoare, netede, ferme, nu irită pielea, etc ...
Vorbeste acum

Detalii produs


DESCRIEREA PRODUSULUI

Produsul este un fel de produs steril de unică folosință, este format în principal din adeziv medical topit la cald, carboximetil celuloză de sodiu (CMC) și o bună PU cu permeabilitate medicală. Pansamentele hidrocoloide sunt moi, ușoare, netede, ferme, nu irită pielea, etc., este unul dintre cele mai bune produse pentru a absorbi exudele rănii.

图片 1


După absorbția exudatelor, particulele hidrofile (CMC) din pansament pot forma materiale semi-solide similare cu gelurile, aderă la suprafața plăgii și asigură și mențin un mediu umed pentru vindecarea rănilor. Între timp, stratul de contact va forma un gel atunci când absoarbe exudele, este ușor de îndepărtat și nu se lipește de rană. Pansamentul hidrocoloid poate absorbi și bloca exudatele în pansament și are funcția de debridare. Este lipicios și poate forma o suprafață ocluzivă. Mediul ocluziv de vindecare poate promova proliferarea micro-vaselor și formarea țesutului de granulare. Este benefic pentru epurarea țesutului necrotic al macrofagelor pentru a accelera vindecarea rănilor.


Hot Tags: Patch-uri hidrocoloide, China, furnizori, producatori, fabrica, personalizate

Anchetă

You Might Also Like