Manuka Honey Gauze

Tifon de miere Manuka este un pansament primar din vâscoză tricotat cu specificație BP impregnat cu un volum optim de miere de Manuka de calitate medicală Acțiune pentru un tratament eficient al rănilor. Pansamentul tifonului cu miere este miere pură, fără aditivi care ar putea provoca o reacție adversă. Este produs la ...
Vorbeste acum

Detalii produs


Tifon de miere Manuka este un pansament primar din vâscoză tricotat cu specificație BP impregnat cu un volum optim de miere de Manuka de calitate medicală Acțiune pentru un tratament eficient al rănilor. Pansamentul tifonului cu miere este miere pură, fără aditivi care ar putea provoca o reacție adversă. Este produs la cele mai înalte standarde de igienă posibile pentru a asigura adecvarea sa pentru tratarea rănilor. Pansamentul din tifon de miere este conceput pentru a proteja o rană, pentru a crea un mediu de vindecare umed și pentru a forma o barieră care reduce eficient sau elimină mirosul rănii. Prin acțiunea osmotică atribuită nivelului ridicat de zahăr din mierea de Manuka antibacteriană, exudatul va fi extras din rană în pansament, ceea ce promovează debridarea autolitică. Pansamentul tifonului cu miere va menține un mediu umed și va ajuta la îmbunătățirea stării patului plagii.


Informații de utilizare:

Pregătirea pielii (curățați rana standard   metodă)

a) Curățați cu soluție salină rana și împrejurimile

b) Uscați pielea în jurul plăgii

Aplicație de pansament:

Puneți pansament de tifon cu miere direct pe rană, cu ambele părți orientate în jos.

Pentru răni mai mari, pansamentele multiple pot fi așezate una lângă alta, în timp ce pentru răni mai mici, acest pansament de miere poate fi tăiat la dimensiuni cu foarfece curate și ascuțite.

Pansamentul tifonului de miere poate fi desfăcut pentru a acoperi răni mai mari, dar, deoarece aceasta reduce concentrația mierii, aceasta reduce și eficiența produsului.

Acoperiți pansamentul cu tifon de miere cu un al doilea pansament la alegere.

Modificări de pansament

Pansamentul tifonului cu miere poate fi schimbat zilnic sau lăsat la loc până la șapte zile, dar pentru o eficiență maximă, acesta trebuie schimbat atunci când culoarea pansamentului se schimbă.

indicaţii:

Burns

Dezecența rănilor

Arsuri minore și site-uri de donatori

Rănile acute

Rănile cronice

Ulcer de presiune

Ulcerul piciorului diabetic


Hot Tags: Manuka Honey Gauze, China, furnizori, producători, fabrică, personalizate

Anchetă

You Might Also Like