Emulsie pe bază de tifon pe bază de emulsie

Pansamentul cu emulsie pe bază de ulei este tricotat din țesături din acetat de celuloză care au fost acoperite într-o emulsie de petrol formulată. Din cauza țesăturii tricotate, uleiul specializat este permis să se miște mai liber în rana însăși, ceea ce poate ajuta la procesul general de vindecare.
Vorbeste acum

Detalii produs

Descrierea produsului

Pansamentul cu emulsie pe bază de ulei este tricotat din țesături din acetat de celuloză care au fost acoperite într-o emulsie de petrol formulată. Din cauza țesăturii tricotate, uleiul specializat este permis să se miște mai liber în rana însăși, ceea ce poate ajuta la procesul general de vindecare. Deși se bazează pe același ingredient cheie - pansamentul de emulsie pe bază de petrol și ulei nu are exact aceleași probleme ca majoritatea celorlalte tifonuri de petrol. Aceasta include probleme în desfășurare cu reținerea umidității și drenajul necorespunzător. De fapt, compusul cu emulsie de ulei permite rănilor să respire mai liber, ceea ce poate ajuta la reducerea posibilității de cicatrizare. Datorită compoziției sale generale, umezirea cu emulsie pe bază de ulei este ieftină și poate fi făcută astfel încât să se potrivească unui număr de dimensiuni și adâncimi ale ranilor. Cele mai răspândite astfel de răni includ tăieturi, răni de presiune, arsuri grave la soare și ulcerații ale pielii.


mărimea

3 "x3" 3 "x8" 3 "x16" 5 "x9"


Efecte secundare și avertismente

Deși pansamentul cu emulsie pe bază de ulei are o serie de beneficii, există, de asemenea, anumite limitări la această opțiune de îngrijire a rănilor. Acestea includ:

1) Nu utilizați emulsie de ulei dacă aveți o alergie la produsele pe bază de petrol.

2) Evitați pansamentul cu emulsie pe bază de ulei dacă începeți să dezvoltați o erupție pe piele sau o altă iritație.

3) Emulsia cu ulei nu este destinată pacienților care sunt fie gravide, fie li se administrează radioterapie.

4) În general, pansamentul cu emulsie pe bază de ulei nu se face pentru răni care încă mai sângerau.

De asemenea, trebuie să consultați un medic înainte de a utiliza opțiunea de emulsie cu ulei, mai ales dacă luați medicamente pe bază de rețetă sau suplimente alimentare. Un efect secundar obișnuit al emulsiei cu ulei este furnicătura în jurul zonei plăgii. Efectele secundare mai puțin frecvente includ urticarie, mâncărime, senzație de apăsare în piept și umflarea feței, buzelor sau limbii. Deși nu este neapărat un efect secundar, emulsia de ulei are tendința să se usuce după doar câteva zile. Ca atare, un medic poate prescrie, de asemenea, utilizarea unui pansament secundar de retenție a umezelii și o cremă topică.


indicaţii:

Pentru folosirea ca dressing primar la răni mici până la exsudat, inclusiv:

a.donor site-uri

b.lacerations

c.burns

d.abrasions

e.skin site-uri de grefare


Beneficii

a.Non-aderent
b. Menține un mediu de rană umedă
c.Intinde si controleaza toate contururile corpului
d.Nu se face cu latex din cauciuc natural

Hot Tags: Emulsie pe bază de pansament, China, furnizori, producători, fabrici, personalizate

Anchetă

You Might Also Like