Neomicinul de sulfat de tul

Neomicinul de sulfat de tul este destinat utilizării ca strat primar de contact în rănile de îmbrăcare, cum ar fi localizările, site-urile destinate grefei de piele, rănile noi suturate, abraziunile și arsurile cu grosimea mică sau parțială.
Vorbeste acum

Detalii produs

Scopul aplicatiei

Neomicinul de sulfat de tul este destinat utilizării ca strat primar de contact în rănile de îmbrăcare, cum ar fi localizările, site-urile destinate grefei de piele, rănile noi suturate, abraziunile și arsurile cu grosimea mică sau parțială. Poate fi folosit și ca strat inițial în plăcile chirurgicale cu exudat de lumină.


Contraindicații

1) Dacă începeți să aveți erupții cutanate sau alte simptome de iritație, opriți utilizarea acesteia.

2) Nu utilizați dacă sunteți alergic la produsele petroliere.

3) Nu este potrivit pentru pacienții gravide sau pentru radioterapie.

4) În general, nu este potrivit pentru sângerarea rănilor.


Măsuri de precauție

1) Neomicinul sulfat de talie poate fi folosit după deschiderea sacului, dar nu este permisă refolosirea acestuia, în caz de infecție încrucișată.

2) Nu utilizați dacă ambalajul este deteriorat.

3) Acest produs nu trebuie utilizat mai mult de 7 zile și nu trebuie utilizat continuu mai mult de 30 de zile.


indicaţii

Pentru arsuri, scalduri, abraziuni, lacerații, leziuni la strivire, ulcere diabetice, grefare a pielii, răni de presiune, colostomii, răni chirurgicale etc. A fost sterilizată prin iradierea gamma. Pansament de tul de neomicină Sulfat (sulfat de fumdiomicină (sulfat de neomicină))


Metode de utilizare

Rana trebuie curățată cu o soluție sterilă adecvată, cum ar fi soluție salină normală; un strat unic de Neomicină Sulfat de taler trebuie apoi aplicat și acoperit cu un tampon absorbit, ținut în poziție cu bandă sau bandaj, după caz. Atunci când se utilizează pentru a imbraca ulcere, Neomicină Sulfat Tulle Dressing ar trebui să fie în formă pentru a se potrivi craterului și nu este permis să se extindă peste pielea înconjurătoare.


Frecvența schimbării

Frecvența schimbărilor de îmbrăcăminte va depinde în întregime de natura plăgii, dar rănile infectate care se exudă puternic ar trebui să fie îmbrăcate cel puțin o dată pe zi.


Avertismente

Se poate produce o sensibilizare încrucișată la framycetin la pacienții cunoscuți ca fiind alergici la antibiotice legate de compuși chimici (cum ar fi neomicina și kanamicina). În cazul utilizării normale, absorbția antibioticului din Neomicin Sulfat Tulle Dressing este neglijabilă; totuși, în cazul în care sunt tratate zone mari ale corpului, trebuie luată în considerare posibilitatea de ototoxicitate cauzată de aplicarea prelungită.

Hot Tags: Neomicin Sulfat Tulle Dressing, China, furnizori, producatori, fabrici, personalizate

Anchetă

You Might Also Like