Hidrografia pansament

Acest produs este o membrană moale solidă, compusă din gel hidrofil și apă, care poate forma și menține eficient mediul umed și promovează vindecarea rănilor. Procesul de vindecare nu are nici o vindecare a scabiei.
Vorbeste acum

Detalii produs

Descrierea produsului

Acest produs este o membrană moale solidă, compusă din gel hidrofil și apă, care poate forma și menține eficient mediul umed și care promovează vindecarea rănilor. Procesul de vindecare nu face nici o vindecare a scabiei. Când produsul este îndepărtat, acesta nu aderă la rănire. Poate reduce daunele secundare cauzate de schimbarea pansamentului și reduce cicatricea rănirii după vindecare.


mărimea

mărimea

mărimea

5 cm × 5 cm

10 m × 10 cm


Structura și structura produsului

1) Produsul este compus în principal din gel hidrofil și apă cu structură tridimensională a rețelei;

2) Produsul este o structură cu trei straturi, compus în principal din trei părți: filmul de bază, stratul de gel și masca. Masca este pelicula de separare PET, stratul de gel este gelul hidrofil polimeric ridicat, pelicula de jos este filmul PU.


Proprietatea privind performanța produsului

1) Volum mare de lichid.

2) Promovați vindecarea rănilor.

3) Nu vindeca scabia, reduce cicatricea.

4) Nu aderarea la rană.

5) Mențineți balanța de apă a plăgii.


Principiul de bază al acțiunii

Produsul poate forma și menține un mediu umed de vindecare a rănilor. Când rana este uscată, produsul va asigura umiditate la nivelul plăgii. Atunci când rana are o cantitate mică de infiltrație, produsul poate absorbi excesul de lichid.

În mediul umed al plăgii, este utilă o varietate de eliberare a factorului de creștere care poate stimula vindecarea rănilor, stimulează proliferarea celulelor, pentru a menține vitalitatea celulelor. Factorul de creștere a celulelor fibroase, factorul de creștere epidermică și conținutul de factor de creștere derivat din plachete din exudatul plăgii sunt mai mari decât în mediul non-umed și aceste exsudate în sine pot, de asemenea, să promoveze cultura in vitro a celulelor fibroase, creșterea celulelor;

În același timp, mediul umed poate accelera rata de migrație a celulelor epidermice. Deoarece procesul de vindecare a plăgii umede de mediu nu este o scabie, este favorabilă migrației celulelor epidermale și vindecarea plăgilor.


Hot Tags: Hidrogen tifon pansament, China, furnizori, producatori, fabrici, personalizate

Anchetă

You Might Also Like