Framycetin Gauze Dressing

Îmbrăcămintea cu tifon Framycetin este un pansament steril, ușor, de parafină cu levo-parafină, impregnat cu Framycetin Sulphate BP 1%. Sulfatul de framecetin face parte dintr-un grup de medicamente cunoscute ca antibiotice. Acest medicament este un pansament de tifon impregnat cu sulfat de antibiotic framycetin.
Vorbeste acum

Detalii produs

Descrierea produsului

Îmbrăcămintea cu tifon Framycetin este un pansament steril, ușor, de parafină cu levo-parafină, impregnat cu Framycetin Sulphate BP 1%. Sulfatul de framecetin face parte dintr-un grup de medicamente cunoscute ca antibiotice. Acest medicament este un pansament de tifon impregnat cu sulfat de antibiotic framycetin. Se utilizează pentru a trata arsurile infectate sau potențial infectate, rănile, pansamentele ulcerative și grefele cutanate.


mărimea

mărimea

mărimea

5 cm × 5 cm

10 cm × 40 cm

10cm x 10cm

20 cm × 20 cm

10cm x 20m

Dimensiunea poate fi personalizată


Utilizari:

Îmbrăcămintea cu tifon Framycetin, dressingul cu tul de framycetin are o gamă largă de activități antibacteriene, fiind un pansament ideal pentru o utilizare imediată în varietatea leziunilor infectate.

1) Termică: arsuri, scalabilități. Traumatice: Lacerări, abraziuni, mușcături, răni de perforare, leziuni prin strivire.

2) Ulcerative: varicoase, diabetice, decubit și tropicale,

3) Electivă: grefe de piele, avulsion, de cuie și / sau unghii de la picioare, circumcizie, linii de sutură.

4) Diverse: Condiții secundare ale pielii infectate (de exemplu, eczemă, dermatită herpes zoster), colostomii, ileostomii, traheotomii, abcese incizate, perionichie incizată.

Hot Tags: Framycetin Gauze Dressing, China, furnizori, producatori, fabrici, personalizate

Anchetă

You Might Also Like