Pansament adeziv cu spumă

Pansamentul adeziv din spumă este un pansament din spumă poliuretanică care nu se lipește de patul rănit. Structura poroasă facilitează capacitatea de absorbție mai rapidă și mai puternică și asigură un mediu umed de vindecare a rănilor. Spuma moale și confortabilă poate ajuta la redirecționarea presiunii scheletice. Respirabile ...
Vorbeste acum

Detalii produs


Pansamentul adeziv din spumă este un pansament din spumă poliuretanică care nu se lipește de patul rănit. Structura poroasă facilitează capacitatea de absorbție mai rapidă și mai puternică și asigură un mediu umed de vindecare a rănilor. Spuma moale și confortabilă poate ajuta la redirecționarea presiunii scheletice. Filmul poliuretanic respirabil permite transmiterea vaporilor și previne macerarea patului rănit.

Spuma cu bordură aderentă este o spumă PU laminată cu film PU acoperit cu adeziv hidrocoloid pe bordură.


pansament adeziv spumos


Caracteristici și Beneficii:

· Spuma neaderentă absoarbe exudatul plăgii și nu se lipește de patul plăgii

· Asigură un mediu umed de vindecare a rănilor

· Filmul PU respirabil permite trecerea oxigenului și a vaporilor

· Confort de purtat și ușor de îndepărtat


Indicații de utilizare:
Pansamentul adeziv din spumă este destinat administrării rănilor de exudare moderate până la grele, acute și cronice, inclusiv răni parțiale și cu grosime completă; cum ar fi ulcerațiile picioarelor și ale presiunii arsuri la grosime superficială și parțială, locurile donatoare, răni postoperatorii și abraziuni ale pielii.


Hot Tags: Pansament adeziv din spumă, China, furnizori, producători, fabrică, personalizate

Anchetă

You Might Also Like