Pansament cu spumă

Descrierea produsului Pansament cu spumă absorbantă cu bordură este un fel de pansament din rană, format din peliculă de izolare, spumă hiper-absorbantă, strat de silicon cu găuri și peliculă PU impermeabilă. Este conceput pentru o gamă largă de răni moderate până la extrem de puternice, cum ar fi ulcerațiile piciorului, ulcerații sub presiune și ...
Vorbeste acum

Detalii produs

descrierea produsului

Pansamentul cu spumă absorbantă cu graniță este un fel de pansament din rană, format din peliculă de izolare, spumă hiper-absorbantă, strat de silicon cu găuri și film impermeabil PU. Este conceput pentru o gamă largă de răni moderate până la extrem de puternice, cum ar fi ulcerații la nivelul piciorului, ulcerații sub presiune și răni traumatice. Pansamente de poliuretan foarte absorbante și conformabile, care asigură un mediu optim de vindecare a rănilor umede și gestionarea eficientă a exudatului. Pansamentele cu spumă din silicon sunt protejate cu suporturi de peliculă semi-permeabile care sunt impermeabile și oferă bariere bacteriene.

 

O aplicație:

1.Inhibați contractura cicatricială (în special pentru cezariana, cicatricile și cicatricile pielii copiilor);

2.Pentru răni închise, pentru a preveni formarea de cicatrici hipertrofice și neoplazice;

3.Pentru cicatrizarea rănilor vechi sau noi, proliferative și neoplazice

 

C aution:

1. Asigurați-vă că zona plăgii este curată și uscată înainte de a folosi pansamentul.

2. Ar trebui să fie selectat un pansament care să se suprapună marjei plăgii cu cel puțin doi centimetri.

3. Îndepărtați filmul de eliberare înainte de utilizare și lipiți pansamentul pe zona plăgii.

4. Dacă este necesar, pansamentul din spumă de silicon fără margine poate fi tăiat la dimensiune sau formă înainte de îndepărtarea filmului de protecție. Odată în poziție, pansamentul poate fi ținut pe loc cu un bandaj sau cu un alt ajutor de retenție adecvat.


Anchetă