Alginat de calciu pentru răni

Descriere: Pansamentul cu alginat de calciu este un pansament de rană sterilizat care conține fibre de alginat derivate din alge marine. Această pansament a plăgii poate absorbi exudatele plăgii și poate forma o acoperire sub formă de gel peste rană. Gelul menține un mediu umed pentru a accelera vindecarea rănilor. Între timp, ...
Vorbeste acum

Detalii produs


Descriere:
Pansamentul cu alginat de calciu este un pansament de rană sterilizat care conține fibre de alginat derivate din alge marine. Această pansament a plăgii poate absorbi exudatele plăgii și poate forma o acoperire sub formă de gel peste rană. Gelul menține un mediu umed pentru a accelera vindecarea rănilor. Între timp, gelul de alginat nu va respecta rana în timpul modificărilor pansamentului, ceea ce evită a doua deteriorare.

Caracteristici:
Foarte absorbant;
Mențineți mediul umed;
Aplicare și îndepărtare ușoară.

De ce gelatinos?
În contact cu exudatele rănilor, ionii de calciu din fibrele de alginat pot schimba cu ioni de sodiu în exudatele plăgii. În timpul acestui proces, pansamentul alginat absoarbe o cantitate mare de exudate și devine gelatinos.

Indicaţie:
Pansamentul cu alginat de calciu poate absorbi de până la 12 ori greutatea sa de lichid. Poate fi utilizat în moderabilă până la puternic rănire a rănilor:
Ulcerul venos / arterial al picioarelor,
Ulcer diabetic, ulcer sub presiune,
Site-uri pentru donatori, abraziuni, lacerații și răni post-chirurgicale.


Hot Tags: Alginat de calciu pentru rani, China, furnizori, producatori, fabrica, personalizate

Anchetă

You Might Also Like