Yung Hing Aspect medical minunat 2018CMEF Expoziție de toamnă

- Nov 05, 2018-

A 80-a China International Medical Device Expo (CMEF) a fost deschisă la Shenzhen, pe 29 octombrie, în fruntea reformei și deschiderii. Expozanti din intreaga lume si zeci de mii de participanti sa asiste industria acest eveniment important, impreuna pentru a simti dezvoltarea rapida a industriei pentru a ne aduce forta inainte! La această expoziție, Yung Xing medicale cu leziuni lente produse îngrijire aspectul minunat, expoziție pentru publicul pentru a arăta un nou capitol al inovației medicale Chinei.

14

La expoziție, Yung Xing Medical a adus cele mai recente produse R & d realizări și produse, inclusiv trei tipuri de pansamente de alginat de calciu, pansamente de alginat, pansamente de acetat de celuloză, pansament transparent medical și așa mai departe.

În timpul expoziției, Yung Hing Medical a primit favoarea multor delegați și a atras atenția multor reprezentanți la nivel înalt ai distribuitorilor. Yung Xing Medical informații despre situația actuală a pieței interne a dispozitivelor medicale, cu această platformă profesională pentru industria națională și chiar globală a dispozitivelor medicale, arată cercetarea companiei noastre și dezvoltarea celor mai recente pansamente funcționale.

15

La personalul expoziției pentru produsele și performanțele companiei mele pentru explicații detaliate, pentru întreprinderile de îmbrăcăminte continuă să depășească propriile blocaje de management, accesul la o dezvoltare mai rapidă a adus inspirație. În doar patru zile, adunarea este întotdeauna scurtă și există prea multe cuvinte de spus. Numai eforturile continue, inovația continuă, serviciul meticulos vă pot aduce produse și servicii mai bune! Sincer sper să vă însoțească pentru o lungă perioadă de timp!