Yung Hing Medical a participat la Expoziția internațională de dispozitive medicale germane din 2018

- Nov 16, 2018-

12 noiembrie 2018, expoziția medicală de la Düsseldorf, din Germania, în materie de expunere medicală la nivel mondial - "Spitalul internațional și expoziția echipamentelor medicale" (MEDICA), în Dusseldorf, Germania, a început. Yung Xing Medical cu produse de îngrijire a rănilor aspectul minunat, cu colegii medicali internaționali să învețe unii de la alții, de cooperare și de schimb, și de a promova în comun dezvoltarea industriei medicale.

17

Introducere la expoziția Düsseldorf, Germania Expoziția internațională de spitale și echipamente medicale este o expoziție medicală de renume mondial, recunoscută drept cea mai mare expoziție de spitale și echipamente medicale din lume, cu scară și influență de neînlocuit pe primul loc în lume Târg de comerț. În fiecare an, mai mult de 4.860 de companii din peste 60 de țări și regiuni participă la expoziție.

Dispozitivele medicale, angrosiștii din domeniul farmaceutic, cumpărătorii, departamentele de sănătate, profesioniștii din domeniul medical și alte persoane din industria de vârf adunate în cadrul expoziției, pentru a discuta despre comerț, reprezintă o colecție de știință și tehnologie, comerț și informare într-unul dintre evenimentele internaționale de amploare. Expoziția anuală Medica Medical este una dintre cele mai importante expoziții de industrie din domeniul industriei medicale, este evantaiul industriei medicale, este recunoscută de către profesia medicală și comercianții de produse medicale nu trebuie să fie ratat evenimentul internațional, cu scară și influență de neînlocuit primul în lumea comerțului medical. Yung Xing Medical a fost invitată să participe la expoziția actuală de instrumente, iar la expoziție a adus cele mai recente produse ale companiei.

18

Participarea la expoziție este un membru al întreprinderii din țară, să înțeleagă cea mai recentă, cuprinzătoare, platformă de informare a pieței despre dispozitivele medicale mondiale, dar și cu partenerii mondiali în domeniul schimbului de medicamente față-în-față, o înțelegere largă a tendința de dezvoltare a tehnologiei medicale, introducerea de echipamente avansate străine echipamente avansate.

În acest caz, afișarea Yung Xing medicale de alginat pansament, dressing coloid apă, arde gel și alte produse, astfel încât expozanții se simt Banyan Sănătate medicale pentru "noua definiție a pansamentelor funcționale" și eforturile, expozanții au fost deplin recunoașterea lui Yung Xing diferite pansamente funcționale.

Prin această expoziție, îngrijirea medicală Yung Xing pentru a înțelege în continuare feedback-ul pieței și cererea, planificarea viitoare va fi în timp util corespunzătoare pentru a regla concentrarea de lucru și strategia de produse pentru a satisface nevoile clienților.