Aplicarea coloidului de apă poate fi necesar să știți

- Dec 20, 2018-

Aplicarea coloidului de apă Introducere: Pansamentul coloidal de apă este un nou tip de pansament pentru răni dezvoltat sub îndrumarea teoriei umede de vindecare. Apă de coloid de apă poate fi utilizată în tratamentul multor răni diferite, în special pentru rănile cronice refractare are un efect semnificativ. Absorbabilitatea și vâscozitatea coloidului de apă îl fac să îndeplinească cerințele de bază ale pansamentului ideal, și anume să protejeze rănile, să ofere un mediu adecvat pentru a vindeca vindecarea rănilor și să fie ușor de îndepărtat fără a deteriora țesutul nou.

25

Water Colloid Dressing Caracteristicile produsului:

1, păstrați mediul de vindecare umed rănită, accelerați vindecarea rănilor, reduceți durerea, reducând în același timp formarea cicatricilor.

2, are capacitatea de a absorbi superfluid lichid.

3, elasticitate excelentă și auto-lipire, ușor de utilizat, confortabil.

4, suprafața structurii membranei semi-permeabile permite schimbul de oxigen și vapori de apă, impermeabil și anti-bacterian, pentru a preveni infecția încrucișată.

5, timpul de plasare este lung, perioada de înlocuire generală este de 5-7 zile, reducerea numărului de modificări.

6, ușor de rupt, nu se lipesc cu rana, nu provoca două daune, reduce durerea de pacienți. 7, se poate baza pe modificările culorii produsului pentru a indica timpul de înlocuire.

După ce infiltrația absoarbe saturația, culoarea sa se schimbă de la galben pal până la alb alb, iar atunci când albul lăptos ajunge la marginea pansamentului, se recomandă înlocuirea pansamentului.

Apă de coloid de apă Utilizarea produsului:

1, toate tipurile de rană exudativă scăzută până la moderată.

2, ulcer venos al extremităților inferioare.

3, I-ii stadioane.

4, o zonă mică de ardere de fund puțin adânc.

5 după operația plăgii.

6, pentru rana pielii.

7, toate tipurile de traume superficiale și plagi cosmetice plastice.

8. Stadiul de granulare și perioada de formare epitelică a plăgii cronice.