Caracteristici ridicate de absorbție a pansamentelor de alginat

- Jan 07, 2019-

Pansamentele de alginat sunt adaptate la o varietate de răni acute și cronice, răni superficiale și răni adânci ale plasturelui sau umpluturii, utilizate pentru a absorbi exsudatul plăgii și hemostaza locală, cum ar fi trauma, vânătaie, arsură sau arsură, tipuri de răni de presiune, plagă postoperatorie și stomială, ulcer de picior diabetic și ulcer de arteră venoasă de extremitate inferioară etc., adecvate pentru tratamentul perioadelor de debridare și de granulare a rănilor, pot absorbi o mulțime de exudat și pot asigura un mediu umed pentru vindecarea rănilor , pot preveni în mod eficient rănirea aderării, pot reduce durerea, pot vindeca vindecarea rănilor, pot reduce formarea cicatricilor, pot preveni infectarea plăgilor.

calcium alginate dressing

"Alginate Dressing Caracteristici"

Fibra de alginat este un fel de compus polizaharidic natural extras din peretele celular și masa intracelulară de alge maro, iar alginatul are caracteristicile de absorbție ridicată a umezelii, o bună biocompatibilitate, o îndepărtare ușoară, hemostază și o vindecare a vindecării rănilor.

1, absorbție ridicată a umezelii: pansamentul de alginat poate absorbi un număr mare de exsudat la nivelul plăgii de la nivelul plăgilor, poate extinde timpul pentru a schimba pansamentul, reduce numărul de înlocuitori și timpul de îngrijire medicală.

2, o bună biocompatibilitate: Alginatul este o polizaharidă naturală extrasă din fucoidan, cu o bună biocompatibilitate, produsele de degradare finală pentru dioxidul de carbon și apă, nu afectează fiziologia și proliferarea celulelor normale ale corpului.

3, ușor de îndepărtat sexul: contactul cu exudatul și alginatul, umflarea pentru a forma un hidrogel moale, țesutul neagresiv și conduce la protecția rănilor, noul țesut de granulare are un efect protector deosebit, pentru a preveni schimbarea plăgii cauzate două daune, reducând în mare măsură durerea pacientului.

4, hemostatic: exudat de absorbție alginat în același timp, eliberarea de ioni, poate spori activitatea trombocitelor, mai mult decât efectul de coagulare dressing general a crescut. 5, pentru a promova vindecarea ranilor: din cauza caracteristicilor sale de mai sus, precum si studiile arata ca alginatul poate asigura vindecarea ranilor umede, creste activitatea celulelor tesutului si anumite abilitati antibacteriene, reducerea factorilor de infectare a ranilor, imbunatatirea calitatii mediului de vindecare a ranilor