Aplicarea pansamentului de sare cu acid alcalin

- Dec 05, 2018-

Pansamentul de alginat, care este alginat, este un carbohidrat polizaharidic natural extras din alge marine și este un element fibros natural.

Alginatul are:

1, sigură și netoxică;

2, absorbție mare de umiditate;

3, hemostatic;

4, Gelatinizarea;

5, pentru a promova vindecarea rănilor;

6, Natura bacteriostatică;

7, reducerea durerii locale;

8, reduce formarea cicatricilor și alte mecanisme de acțiune; Când îmbrăcămintea de alginat intră în contact cu rănile, se poate forma un gel moale, oferind un mediu ideal pentru vindecarea rănilor, care promovează vindecarea rănilor și ameliorează durerea ranilor.

20

Un lichid coloidal rafinat din fucoidan, alginat de sodiu, celuloză și alte materiale polimerice extrase prin reacția enzimatică biologică a Fucoidanului biologic natural marin. Efectele secundare netoxice pentru siguranța produsului, cu reducerea exfiltrațiilor, hemostază de debridare, stimularea paliativă, inhibarea formării cicatricilor, compatibilitatea bunelor țesuturi, vindecarea rănilor pentru a asigura cel mai bun mediu de umectare, pentru a preveni deshidratarea rănilor, pentru a promova reparația și vindecarea epitelială și răniți țesut și așa mai departe. Potrivit pentru toate tipurile de incizii chirurgicale, traumatisme cutanate acute și cronice, răni traumatice, răni infecțioase. Compatibilitate bună a țesuturilor, pentru a asigura cel mai bun mediu de umectare pentru vindecarea rănilor, pentru a preveni deshidratarea rănilor, pentru a promova reparația și vindecarea țesuturilor epiteliale și a rănilor și așa mai departe. Potrivit pentru toate tipurile de incizii chirurgicale, traumatisme cutanate acute și cronice, răni traumatice, răni infecțioase.