Pansamentele de alginat pot fi folosite în acele scene.

- Dec 27, 2018-

În prezent, îmbrăcămintea cu alginat a devenit un material medical larg acceptat. Pansamentele de alginat sunt utilizate pe scară largă în tratarea rănilor și sunt în special potrivite pentru răni cu mai multe exudate. Pentru rănile relativ uscate, pansamentul poate fi umed cu soluție salină și apoi acoperit pe rană în timpul aplicării clinice.

2018101551680289

1. Umflarea ulcerului limbii inferioare Ulcerul inferior al membrelor apare, în general, la persoanele în vârstă, cu mobilitate incomodă. Deoarece fluxul de sânge nu este neted, țesutul pielii nu are nutrienții necesari pentru a forma ulcerul. Acest tip de proces de formare a rănilor este lent, deteriorarea funcției fiziologice a pielii este mare și, datorită stării de sănătate a vârstnicilor, procesul de vindecare a rănilor este lent, rănile ulcerale ale membrelor inferioare au în general o exudatitate mai mare, deoarece alginatul medical pansamentele au o absorbție ridicată a umezelii și după absorbția de umiditate pentru a forma un gel, cu performanțe de obstrucție a gelului. Prin urmare, este adecvat în special pentru alăptarea rănilor ulcerale ale membrelor inferioare, care este în general utilizată ca strat de contact direct cu rana, reduce durerea pacientului și cele două sângerări ale rănii atunci când se îndepărtează pansamentul.

În aplicațiile clinice, pansamentul medical alginat poate fi fixat pe rană cu un bandaj sub presiune.

2. Arsuri Îngrijirea de îngrijire a arsului include arderea și arderea zonei de hrănire, cea din urmă are o suprafață mare și o suprafață plană, care este ușor de lipit de pansament. Utilizarea de tifon de vaselină și alte produse tradiționale, există multe infiltrații, dureri la pacienți, infecție ușoară a rănii și alte deficiențe. Datorită absorbției ridicate a umezelii pansamentelor medicale din alginat și formării coloizilor după absorbția de umiditate, este deosebit de potrivit pentru îngrijirea suprafețelor de ardere și de ardere, care pot reduce durerea pacienților și două sângerări ale rănilor în timpul îndepărtării pansamentelor . Pansamentele medicale din alginat au o bună biocompatibilitate, pot degrada, pot reduce în mod eficient iritația pielii, permeabilitatea ridicată poate preveni infecția cu bacterii anaerobe.

După ce se utilizează pansamente medicale de alginat, spălarea plăgii cu soluție salină poate înlătura pansamentul din rană, ceea ce conferă pacientului o mare bunăstare.

3. Inflamații de presiune Inflamațiile de presiune, cunoscute și sub denumirea de ulcerații de stres, reprezintă o rană cronică care este obișnuită în tratamentul clinic de reabilitare și alăptare după ce țesutul local al pacienților cu patul este grav afectat de circulația sanguină a țesutului după o comprimare prelungită, a pielii și a țesutului subcutanat, malnutriția cauzată de hipoxie și formarea ulcerației la moarte. Similar ranilor ulcerelor membrelor inferioare, rănile de presiune au, în general, mai mult puroi. Vasele de presiune severă de pe rană, degradarea pielii va forma o peșteră, lana de alginat poate fi utilizată pentru a umple răni gravă cavernoasă.

Pansamentele medicale din alginat au o natură higroscopică bună, făcându-le deosebit de potrivite pentru îngrijirea rănilor de presiune.

4. Inflamația ulcerului piciorului diabetic Principalele cauze ale ulcerului piciorului diabetic sunt neuropatia, leziunile vasculare și infecția. Infecția piciorului diabetic este cauzată în cea mai mare parte de traume, deoarece starea de zahăr ridicat duce la declinul imunității organismului, pacientul fiind extrem de susceptibil la infecție, astfel încât pacienții diabetici la traumatismele piciorului pot duce cu ușurință la apariția ulcerului piciorului. Alginatul care se îmbracă în absorbția infiltrațiilor ranilor într-o formă de gel, pentru plaga exudativă a ulcerului piciorului diabetic cu un grad ridicat de absorbție a infiltrațiilor și capacitatea de a menține umezeala, vindecarea rănilor are un efect catalitic, dar poate inhiba în mod eficient creșterea bacteriilor . Pansamentul poate menține mediul umed al suprafeței plăgii, circulația gazului, poate crea un mediu favorabil pentru vindecarea sănătoasă a plăgii, utilizarea pansamentului de alginat pentru ulcerul piciorului diabetic nu poate numai să reducă durerea pacienților, să reducă povara financiară și procesul de îngrijire medicală este ușor de controlat, poate evita în mod eficient infecția bacteriană.