Producătorii de alginat de îmbrăcăminte-yung Hing Medical

- Dec 21, 2018-

Taizhou Medical Products Co, Ltd. a fost fondată în 1996, compania este situată în Taizhou, provincia Jiangsu, industriile de conducere implicate: pansament alginat, pansament alginat, pansament coloid de apă, acid acetic fibre medicale anti-stick pansament, .

Provincia Jiangsu este o întreprindere de înaltă tehnologie, compania are mai mult de 30 de invenții. Compania a trecut cu succes de Statele Unite ale Americii FDA de certificare, Uniunea Europeană standard de certificare CE, marcarea produselor au îndeplinit standardele internaționale, se poate vinde bine în lume. Produsele produse acum sunt: pansament alginat, pansament alginat, pansament coloid de apă, fibre de acid acetic, pansament medical anti-adeziv, pansament transparent transparent. Produsele care urmează să fie enumerate sunt, de asemenea, pansamente hidrogel, pansamente cu gel de silicon, coloizi saline alginate și o mare varietate de produse de calitate alginat. În ultimii ani, pe măsură ce oamenii devin mai raționali în ceea ce privește consumul de droguri, precum și medicamentele au un concept puțin părtinitor, tot mai mulți oameni de pe piață urmează să urmeze produse mai naturale, mai sănătoase de îngrijire a rănilor, alginat de calciu, sunt de la clasele de apă de mare clatite după produsele naturale, verde, în condiții de siguranță, cu caracteristici excelente, unice, a fost în atenția multor utilizatori.

26

Yung Xing Producția medicală de pansamente de alginat, pansamente de alginat, pansamente coloidale cu apă, fibre de acid acetic, pansamente medicale antiacide, pansament medical transparent în Departamentul Anus, stomatologie, oftalmologie, obstetrică și alte departamente au o multitudine de utilizări; în funcție de nevoile clienților de a personaliza specificațiile relevante ale produsului, Yung Xing Medical are mai mult de 20 de ani de producție și de cercetare și dezvoltare a experienței medicale pansamente funcționale, produsele noastre exportate în mai mult de 30 de țări și regiuni, în Europa și La nivel european apreciem, noi călduros bun venit agenți de interne și străini anchetă, Negociere!