Ce pansamente alginat poate opri sângerarea rapid

- Feb 25, 2019-

Dressing alginat de alge Shu este extras din toate naturale preţioase de alge maro.

Este bogat în acetaldehidă manoză şi ioni de calciu, prin înlocuirea completă a ionilor de calciu-sodiu, la formarea de gel umed, în acelaşi timp din cauza eliberarea de ioni de calciu, ca un factor de coagulare pentru a participa la hemostaza, cuvîntare sus hemostatice viteza. Sos de alginat de calciu pot promova coagulare prin eliberarea de ioni de calciu, provoacă agregarea hematiilor şi deformare, activarea trombocitelor, etc, în plus, proprietăţile sale fizice speciale, de asemenea, un rol important în procesul de hemostază.

Prin urmare, sos de alginat de calciu este un material ideal hemostatice, care are cerere mare valoare în câmpul de hemostază chirurgicală. Pansamente alginat poate absorbi ori de 20 de ori greutatea lor corporală a lichidului, alginat pansament are o absorbtie buna si conformitatea, o gamă largă de aplicare, pot fi folosite pentru o varietate de tratament rana, cum ar fi infiltrarea mai conţinând stricată şi necrozat tesutul întregul strat sau a unei părți a pielii defect rana, inclusiv plăgi infectate şi rana cu stealth sau sinusurilor tractului. Gel format după absorbţie exudat va forma un bun mediu umed în partea de rana, şi de a promova debridarea solubile în sine a plăgii şi de creştere a tesutului de granulatie. Formarea de gel depinde de lichid suficient, astfel încât nu pot fi folosite dressing alginat mâl mai puţine rănile şi răni care acopera tesutul necrozat calus pe suprafaţa. Pansamente alginat conţinând ioni de argint, de asemenea, au o mare de absorbţie şi antiinfecţioase efect, este foarte potrivit pentru rănile infiltraţiilor mai multe infectate, cum ar fi infiltrarea infecţie mai multe răni, rana de presiune.

1

Pentru rani superficiale, severă infiltraţiilor de rana, cum ar fi ulcerul membrelor inferioare, aveţi posibilitatea să utilizaţi fulg pansament, şi pentru cavitatea gaura rana ar trebui să alegeţi o fâşie de alginat pansament. Pentru rănile epiteliale, pansamente alginat sunt superioare la celuloză pansamente, deoarece acestea sunt mai uşor pentru a elimina fără a cauza durere. Pansamente alginat nu poate fi utilizat în burn pacienţii peste trei grade. Pansamente alginat poate fi utilizat în combinaţie cu alte pansamente, cum ar fi apă coloid pansamente, pansamente spumă şi cărbune (miros de control), precum şi ioni de argint pansamente.

Sunt compuse de pansamente pe piaţa, dar chiar dacă acestea nu sunt, ei pot fi preparate cu uşurinţă pe cont propriu în practica clinică.