Care sunt avantajele pansamentelor coloidale cu apă în utilizarea procedeului?

- Feb 27, 2019-

În procesul de tratare a rănilor, există multe tipuri diferite de pansamente conform feedback-ului cercetătorilor clinici, există un astfel de dressing în clinică, acesta nu poate fi folosit numai singur, ci adesea împreună cu alte pansamente pentru a crea un mediu excelent pentru rănire protecţie. Se poate spune că este unul dintre cele mai frecvent utilizate pansamente în domeniul dressingului, este dressingul cu coloid de apă. Deci, ce-i da o asemenea carisma?

Să aruncăm o privire la ea împreună. Pansamentele coloidale cu apă medicală sunt fabricate din adezivi hipoalergenici și spumă poliuretanică sau poliuretanică care intră în contact cu rana. În contact cu suprafața plăgii, pansamentul coloidal acoperit cu lemn va crea un mediu umed de vindecare care poate reduce durerea, poate forma un strat de gel umed, poate inhiba infecția bacteriană, va promova eliberarea de diverși factori de creștere, va stimula creșterea capilarelor , și să promoveze vindecarea rănilor.

1

Pansamentele coloidale cu apă medicală sunt în mod special potrivite pentru răni cronice care nu sunt incurabile, precum și pentru terapia complexă și consumatoare de timp a regenerării tisulare și prevenirea acesteia.

Ulcer intravenos, arsură de gradul doi, transplant epidermic pentru zona pielii, răni de presiune în tratament. Chat aici, poate unii oameni vor spune "Wang Woman vinde pepene galben, laudă." Este performanța ei într-adevăr atât de bună?

Așadar, să aruncăm o privire la minunile pe care coloanele noastre de apă medicale le-au adus în practica clinică! 1. Efectul de barieră al pansamentului coloidal al apei medicale reduce direct forța de frecare și forfecare locală, iar efectul său de amortizare poate menține în mod eficient o circulație bună a sângelui la locul presurizat.

Utilizați caracteristicile aspectului coloidelor de apă pentru a ajuta pacienții să evite efectiv durerile inutile cauzate de lipirea repetată. 2. Pansamentele coloidale cu apă medicală sunt fabricate din adezivi hipoalergenici și din spumă poliuretanică sau poliuretanică care vin în contact cu rana.

În contact cu suprafața plăgii, dressingul cu coloid de apă creează un mediu umed de vindecare care reduce durerea, formează un strat de gel umed, inhibă infecțiile bacteriene și promovează vindecarea rănilor.

3. Utilizarea pansamentelor coloidale medicale conduce la reducerea cicatricilor faciale, particulele hidrofile unice coloidale de apă absorb infiltrarea plăgilor într-un hidrogel rănitor, pentru ca rana să ofere un mediu cald de vindecare, ajutând efectiv pacienții să îmbunătățească pielea stat.