Utilizarea pansamentului de alginat de calciu în plăgi după operația cezariană

- Sep 17, 2018-

23 august 2013, familia Planificarea Națională a Sănătății și Familiei și cifrele din China CDC au arătat că rata de operație cezariană din China sa situat pe locul întâi în lume, în medie 46%, unele zone ridicându-se la 70% -80%. Deoarece intervalul de rană cezariană este relativ mare, rana epidermică poate fi vindecată la 5-7 zile după operație, însă timpul de recuperare întreagă durează aproximativ 4-6 săptămâni, rezistența corporală este mai slabă mamă sau burtă mai groasă mama poate provoacă infectarea plăgii, rana generală în aproximativ 1,5 va avea cicatrice roșie, va avea probleme de mâncărime, Unele mame pot avea cicatrici atâta timp cât sunt responsabile din punct de vedere fizic.

Compania noastra produce pansament de alginat de calciu pentru rani chirurgicale sectiune cezariana pentru a oferi o noua solutie!

31

Avantajele produselor:

1, pentru vindecarea rănilor pentru a asigura un mediu umed ideal, pentru a promova vindecarea rănilor, pentru a scurta timpul de vindecare al rănilor.

2, pansamentul ionilor de calciu eliberat, activând protrombina hemostaza plăgii accelerate.

3, înlocuirea atunci când nu aderarea la rană, reduce durerea, pentru a evita provocarea a două daune.

4, prevenirea și reducerea producerii cicatricilor.

Măsuri de precauție:

1, acest dressing nu se aplică la mecanismul fiziologic al corpului nu poate fi controlat, trebuie să utilizeze mijloace chirurgicale pentru a opri sângerarea unui număr mare de răni de sângerare persistente.

2, pentru rana mai puțin exudată, poate fi utilizată după utilizarea umedă a soluției saline.

3, pentru rănile infecțioase, trebuie să fie utilizate sub îndrumarea evaluării personalului medical.

Cum să-l folosească:

1. Spălați rana cu soluție salină și uscați pielea din jurul plăgii.

2, în funcție de mărimea plăgii, cu foarfece de dezinfectare pentru a tăia pansamentul pentru rană într-o dimensiune adecvată pentru rană și pentru a acoperi pansamentul la rană.

3, alegeți pelicula de acoperire exterioară (se recomandă utilizarea filmului PU) și tăiați corespunzător, foarte bine la pansamentul pentru rană fixat și acoperit pe rană.

4, fiecare rană acoperire acoperă timpul de acoperire este, în general, 2-7 zile, ar trebui să se bazeze pe gradul de vindecare a ranilor pentru a determina timpul pentru a înlocui pansament, se recomandă înlocuirea frecvenței de 2-3 zile. 5, atunci când schimbați pansamentul cu soluție salină umedă, puteți fi mai ușor îndepărtați din pansament.