Utilizarea de pansament anorectal-alginat de calciu pansament în Departamentul de Anus și Bowel

- Sep 26, 2018-

Boala anusului și a intestinului este o boală comună specifică ființelor umane. Un sondaj efectuat asupra persoanelor cu vârsta cuprinsă între 20 și 50 de ani a arătat că rata pacienților cu boală anorectală a fost de aproximativ 72%, luând ca exemplu un rană care alăptează după operația anusului fistulei: datorită particularității structurii fiziologice a anusului, fenomenul de sângerare și infiltrație a plăgii a fost, în general, mai mult după rezecția fistulei, țesutul nu a fost mare și anusul a fost deschis și

Rana sa vindecat mai încet. Pansamentul de alginat de calciu produs de Banyan Tree în Taizhou este utilizat pentru umpluturarea plăgilor și schimbarea postoperatorie după operația Anus fistula, care a obținut rezultate satisfăcătoare în reducerea șanselor de infecție a plăgilor, reducerea sângerării și durerii, promovarea creșterii țesutului de granulare și scurtarea timpul de vindecare a rănilor și oferă o nouă soluție pentru îngrijirea bolilor anorectale!

31

Avantajele utilizării:

1, pentru vindecarea rănilor pentru a asigura un mediu umed ideal, pentru a promova vindecarea rănilor, pentru a scurta timpul de vindecare al rănilor.

2, cu funcție hemostatică, utilizat pentru umplutura plăgilor postoperatorii pentru a juca un rol important în hemostază și drenaj.

3, absorbție puternică, astfel încât necroza și exudatul plăgii sunt absorbite de ea și sunt conservate în gel, astfel încât rana poate fi curățată, inhibând creșterea bacteriilor, foarte potrivită pentru fistula anus după rana specială.

4, noapte de absorbție de pe suprafața plăgii pentru a forma un strat de gel, poate preveni deshidratarea plăgii, poate regla secreția fiziologică, astfel încât suprafața plăgii să formeze o structură de protecție a membranei, să reducă stimularea defecării, să joace rolul de izolare fecale, evitați două posibilități de poluare.

5, ameliorarea durerii, mediul de vindecare umedă pentru a evita expunerea la sfârșitul nervilor rănirii, deshidratarea și stimularea anumitor substanțe inflamatorii, pentru a obține un efect de ameliorare a durerii.


6, înlocuirea pansamentelor poate fi de unică folosință din rană, nu aderă la rană, nu este ușor să deterioreze țesutul nou, să reducă durerea, să evite provocarea a două leziuni, ușor de acceptat de către pacienți.

Măsuri de precauție:

1, pentru mai puțină infiltrație a plăgii, poate fi utilizată atunci când solul este umed.

2, utilizarea benzilor de umplutură trebuie umplută de la baza plăgii, pentru a evita formarea unei cavități moarte sau formarea de corpuri străine, care afectează vindecarea

3, pentru rănile infecțioase, trebuie să fie utilizate sub îndrumarea evaluării personalului medical.

4, cantitatea de exudat poate fi suprapusă pe utilizarea produselor sau poate crește frecvența de utilizare a produselor.

5, nu este permisă utilizarea ambalajelor deteriorate sau expirate.

Cum să-l folosească:

1, de către personalul medical pe tratamentul de curățare și dezinfecție a rănilor.

2, în funcție de mărimea rănii, cu foarfece de dezinfecție pentru a tăia pansamentul într-o mărime adecvată pentru rană și rana de umplutură pentru a se asigura că pansamentul și contactul complet al rănii.

3, plus tifon steril tifon fixat.

4, numărul de schimbări de droguri în funcție de situația defecării, în general de 1-2 ori pe zi.

5, atunci când înlocuiți utilizarea de soluție salină umedă, cu pensete medicale pot elimina cu ușurință pansament.