Cateva sugestii despre cum să alegeţi sosuri pentru presiune răni

- Feb 14, 2019-

Ce este presiunea răni?

Cine este predispus la presiune răni? Potrivit unei linii directoare pentru tratamentul de presiune răni emise în 2014 de European presiune Ulcer Consultativ grup (EPUAP) şi naţional presiune Ulcer Consultativ grup (NPUAP), presiune răni sunt daune locale la nivelul pielii sau / si a tesutului subcutanat, de obicei, situat în proeminente parte a osului, cauzate de presiune sau presiune combinate forta de forfecare. Ulcer de presiune pielea este o problemă universală în reabilitare de tratament şi îngrijire medicală.

Potrivit literaturii relevante, aproximativ 60.000 de oameni mor în fiecare an de sindromul de răni presiune. Părţile predispuse de răni presiune apar mai ales la proeminenţă osoasă în cazul în care nu există ambalaj musculare sau strat subţire musculare, lipsa de tesut adipos protecţie şi sunt adesea sub presiune: (1) poziţia decubit dorsal este bun în protuberanţa occipitală, scapulare, cot, umflatura spinale, coada sacrale, toc. (2 poziție laterală este bun în ureche, vârf de umăr, cot, coaste, şold, partea interioară şi exterioară a articulației genunchiului şi gleznei interne şi externe.

(3) poziţia culcat la pământ este bun în ureche, obraz, umăr, piept de sex feminin, organelor genitale masculine, creasta iliacă, genunchi, deget de la picior.

Factorii de susceptibilitate de răni presiune au fost, la rândul său, scăderea cu motor, piele schimbare şi vârsta creşte, astfel încât pacienţii ţintuit la pat pe termen lung, pacienţii cu leziuni ale măduvei spinării şi pacienţii vârstnici, în special în vârstă ţintuit la pat, a devenit grupuri cu risc înalt cu presiune răni.

presiune răni este comun? Literatura de specialitate arată că incidenţa răni presiune în spitale cuprinzătoare este 3 % ~ 14 %, incidenţa răni presiune la pacienţii cu leziuni ale măduvei spinării este 25 % ~ 85 % şi 8 % este legat de moartea, incidenţa răni presiune la pacienţii cu neurologice boli este 30 % ~ 60 %, şi incidenţa răni presiune la internare persoanele în vârstă este de 10 % ~ 25 %,

Rata de mortalitate a persoanelor în vârstă cu presiune răni crescut ori de 4 ori mai mult decât cea a persoanelor în vârstă, care nu au avut presiune răni, şi rata de fatalitate de rană nevindecată a fost ori de 6 ori mai mare decât cea a vindecarea rănilor.

Literatura de specialitate a raportat că 23 % din leziuni de presiune nosocomiale au fost legate de o intervenţie chirurgicală, incidenţa răni presiune la pacienţii chirurgical crescut cu prelungirea de funcţionare timp, timp de funcţionare de peste 2,5 ore a fost un factor de risc pentru presiune răni, şi incidenţa răni presiune postoperatorie a fost 21,2 % din pacienţii cu funcţionare timp de mai mult de 4 ore. De ce utilizarea alginat pansament pentru a trata presiune răni?

4

Pansament este o opţiune pentru tratamentul de presiune răni, şi în teorie, există o varietate de pansamente care pot fi aplicate la presiune răni.

Alginat pansament a ridicat de absorbţie, poate absorbi tot felul de rana, ulcer si alte lichid produs, si este propice pentru umed vindecare a plăgii, pot amortiza presiune, forta de forfecare, frecare, prevenirea eficientă de răni presiune, biocompatibilitate ridicate, non-alergic, nu stimularea. O recenzie Cochrane analizat studii relevante (inclusiv 6 studii şi un total de 336 de participanţi), compararea aplicării comune alginat pansamente cu hidrogel pansamente, pansamente alginat conţinând ioni de argint, şi pansamente de radiație termică în tratament şi asistenţă medicală de presiune răni.

Se constată că aceste pansamente noi arată rezultate bune în tratament şi îngrijire medicală de presiune răni, şi există diferențe mari în efectele mai multor pansamente, dar acestea sunt superioare la tradiţionale tifon obişnuite şi alte pansamente.

Schela de presiune răni (1) ţesutului profund suspecte daune-subcutanat ţesuturilor moi este deteriorat prin presiune sau forta de forfecare, locale pielii integritatea dar pot apărea modificări de culoare, cum ar fi rosu violet sau maronii, sau duce la congestie de blistere.

În comparaţie cu ţesuturile înconjurătoare, ţesuturilor moi în aceste zone deteriorate pot avea durere, bucăţi de greu, lipicios infiltraţiilor, umiditate, febră sau rece. (2) faza am presiune răni în timpul perioadei roz-"rosii, umflate, calde, dureroase sau amorţite, o durată de 30 de minute se estompeze" in os protuberanţa integrităţii pielii însoţite de presiune de non-fading de eritem limitat.

Pielea inchisa poate avea modificări în mod semnificativ palid, dar culoarea difera de cea a tesutului inconjurator.

(3) faza II presiune răni inflamatorii infiltrare perioadă-"nod roşu, Violet, durere, blistere", partea de derm lipseşte, manifestat ca un ulcer deschis superficial, însoţite de un pat roz plaga (rana), nici cosmin, de asemenea, poate fi manifestat ca un complet sau rupt ser blister. (4) faza III presiune răni ulcer superficial perioade epiderma spargere, formarea ulcerului.

Caracteristicile tipice: lipseşte stratul întreg tesutului pielii, vizibil expunere grăsime subcutanată, dar oasele, tendoanele, muschii nu sunt expuse, există cosmin, dar adâncimea de ţesut pierdere nu este clar, poate conţine stealth şi tuneluri.

(5) faza IV presiune răni necroza ulcer perioada-intruziune în inferioară derm, stratul muscular, suprafaţa osoasă, extinderea infecţiei, caracteristicile tipice: stratul întreg de pierderea de ţesut, însoţite de os, tendon sau muschi de expunere, unele părţi din rana pat are cosmin sau cruste, adesea există stealth sau tunel.

(6) caracteristicile tipice de presiune răni care nu poate fi pus în scenă-toate straturile tesutului lipsesc, partea de jos a ulcerului este acoperit cu cosmin (galben, gălbui brun, gri, verde sau maro), sau pat rana a rapanului adeziune (carbon, maro sau negru).

Clinice franceză de cercetare cerere cercetatorii au realizat un studiu comparativ, grupul experimental de pacienţi în primele 4 săptămâni înainte de începerea tratamentului folosind alginat pansament, acesta din urmă 4 săptămâni folosind pansament cu hidrogel, grupul de control este utilizarea întregului pansament cu hidrogel; un total de 110 de participanţi, toţi aceştia au peste 65 de ani de vârstă, faza III şi faza a patra, au fost pacienţi cu răni la presiune. Efectul de pansament se măsoară prin reducerea proporţia dimensiunilor rana, şi cea mai mare parte, mai bine efectul. Rezultatele au arătat că efectul grupei experimentale a fost mult mai bună decât cea a grupului de control, şi vindecarea rănilor, evident, s-a accelerat. Studiul a arătat, de asemenea, că alegerea pansament dreapta la diferite etape de răni presiune ajută rana se vindeca mai repede.

Printre ei, alginat pansament a fost folosit pentru a consolida efectul debridarea şi macrofage activitatea şi de a promova formarea tesutului de granulatie, şi apoi utilizarea de hidrogel pansament a fost în principal pentru a păstra rana mediu umed. Thai oamenii de ştiinţă au făcut un studiu comparativ privind utilizarea alginatului de pansamente care conţine ioni de argint şi argint Sulfadiazină crema infirmieră de presiune răni.

Pansamente alginat au un efect puţin mai bună decât crema sulfadiazină de argint, şi mai important pentru pacienti, costul maxim folosind pansamente alginat este de aproximativ 80 % din urmă, reduce foarte mult sarcina financiară pe pacienţi.

"

Un număr mare de studii au arătat că noi pansamente au accelerează vindecarea rănilor, reduce durerea pacienţilor, redus numărul de droguri schimbare şi redus volumul de muncă lumină asistentă medicală şi alte avantaje, a fost mai folosit în clinică. US National Grupul consultativ Ulcer presiune a sugerat că rana trebuie să fie evaluate de fiecare dată când se înlocuiește cu pansament pentru a se asigura că pansament folosit la momentul este oportun şi că rana este umedă şi uscată în jurul rana pentru a preveni impregnare. Evalua starea generală a pacientului, reface nutriţie în timp, recomanda pansamente diferite în funcţie de starea pacientului, combinate cu Ghidul şi face nou pansament mai bine servi pacientilor cu presiune răni.