Selectarea pansamentelor de alginat după intervenții chirurgicale perianale

- Feb 20, 2019-

Anus fistula și abcesul perianal sunt cele mai frecvente și frecvente boli perianale în anus și datorită particularității structurii fiziologice a anusului, rana anusului local este deschisă după intervenția chirurgicală perianală. Sensibile la contaminarea și infectarea fecalelor, vindecarea este lentă. Circulația locală a sângelui perianal este abundentă, rana este predispusă la hemoragie, exsudatul este mult, afectează vindecarea rănilor, deci este foarte important să alegeți pansamentul potrivit pentru schimbarea medicamentelor locale.

Metodele tradiționale includ băi de ședere, tifon, umplutură de tifon și alte metode, joacă rolul de hemostază de compresie locală. Cu toate acestea, această metodă are o lungă durată de boală, iar tifon și alte pansamente au o capacitate limitată de absorbție și infiltrare, se introduc repede la nivelul plăgii, iar schimbarea medicamentului va agrava durerea și reabilitarea pacientului. și tifon dressing umplutură răni pacienții vor apărea un sentiment puternic de sentiment și un sentiment de creștere, rezultând în disconfort pacienților.

Alginat Pansamentul este un fel de pansament umed, care este folosit în răni de presiune, umplutură sinusală și fistula anus după operație. Deoarece nervul perianal subcutanat și vasele de sânge sunt relativ bogate, durerea postoperatorie este mai sensibilă, pansamentul de alginat poate face rana într-un mediu umed, poate reduce stimularea terminațiilor nervoase, reducând astfel durerile locale.

1

Mediul umed conduce la formarea celulelor epiteliale ranite, astfel încât rana nu trece prin procesul general de scabie și vindecarea naturală, iar viteza de vindecare este de 1 ori mai rapidă decât mediul uscat. Evitați expunerea rănilor nervoase ale rănii, deshidratarea și stimularea anumitor substanțe inflamatorii, astfel încât să se obțină efectul de ameliorare a durerii, astfel încât înlocuirea lingurii de alginat să se facă atunci când pacientul nu are nici o durere și nici o rană lipicioasă. Mediile umede pot, de asemenea, menține supraviețuirea celulelor, permițându-le să elibereze factorii de creștere și să regleze și să stimuleze proliferarea celulelor.

Alginatul de alginat separă alginatul de sodiu de algele naturale pur naturale și fibrele de alginat de calciu sunt fabricate din textile umede. Este bogat în manoză de acetaldehidă și ioni de calciu, prin înlocuirea completă a ionilor de calciu-sodiu, formarea gelului umed. Această substanță semi-solidă, similară gelului, izolează rana de lumea exterioară și formează un mediu închis, atmosferic de oxigen. Pansamentul de alginat - gelul format din lână poate preveni formarea stratului de gel al plăgii, rana are un efect de debridare continuă, este plasată în răn după bacteria plăgii, microorganismele și țesutul necrotic sunt adsorbite rapid, blocate în clei. Reduce stimularea defecatiei, actioneaza ca o carantina a fecalelor si evita sansa de a doua infectii. În același timp, lingura de alginat face ca rana să mențină o anumită umiditate și temperatură, pentru vindecarea rănilor pentru a crea un micro-mediu bun, pentru a promova vindecarea timpurie a rănilor.

Alginat dressing-Banda a acoperit rana dupa contactul cu infiltratia plagii, prin schimbul de ioni la alginat de calciu insolubil in alginat de sodiu solubil, datorita eliberarii de ioni de calciu, ca un factor de coagulare pentru a participa la hemostaza, accelera viteza de hemostaza . Prin urmare, pansamentul de alginat este folosit pentru a avea un drenaj bun hemostatic după operație. În al doilea rând, performanța sa de absorbție este bună, poate absorbi propria greutate de 17-20 ori mai mare decât infiltrația.

Pentru a rezuma, vata de alginat de imbracaminte in umplutura de anus poate obtine o buna functie hemostatica si drenaj in timp ce accelereaza timpul de vindecare a ranilor. Cu un curs scurt de tratament, un efect curativ bun, vindecare rapidă și așa mai departe, dressingul cu alginat este utilizat în tratamentul postoperator al abcesului perianal cu un confort ridicat și ușor de acceptat de către pacienți.