Selectarea pansamentului de alginat în rana cu gaura de cavitate

- Feb 28, 2019-

Sinusul este un tub orb care duce la suprafața corpului formată din leziuni de țesut adânc, peretele interior al acestuia fiind țesut de granulare inflamatorie sau celule epiteliale, înconjurat de țesut fibros.

Majoritatea infecțiilor nespecifice ale țesuturilor adânci, retenția unor corpuri străine adânci în rană sau formarea infecției congenitale a leziunilor. Rana sinusală a fost întotdeauna o problemă mai dificilă în clinică, și este, de asemenea, un punct dificil în activitatea de îngrijire medicală. Metodele de tratament clinic folosesc, în general, benzi de iodoforme, cum ar fi umplutura și tifon, tratamentul pentru pansament de bumbac, această permeabilitate tradițională a pansamentului este foarte ușor de deshidratat uscat, pentru a realiza uscarea locală, scabia, prevenirea infecției în scopul vindecării uscate, schimbați dressingul și aderența plăgii în răni, nu numai ușor de provocat rana din nou pierdere mecanică, durere,

Iar timpul de vindecare este lung, ceea ce aduce mari dureri și necazuri corpului și minții pacientului.

1

Pansamentele de alginat au următoarele caracteristici:

1, bună aerisire, netoxică, non-iritantă, fără antigen.

2, atât hemostaza mecanică de comprimare, cât și promovarea efectului coagulării.

3, pot reduce pierderea de apă, sare și substanțe nutritive.

4. Limitați creșterea și reproducerea bacteriilor pe rană.

5, astfel încât rana pentru a menține un mediu umed, care să conducă la creșterea epitelială.

6, ușor de transportat și de utilizat

Prin urmare, este utilizat pe scară largă în umplerea tractului sinusal și este prezentată literatura de specialitate a unui dressing alginat pentru tratarea rănilor sinusale neregulate pentru a oferi o bază pentru umplerea sinusurilor clinice.