Selectarea pansamentului de alginat prin anus și pansament intestinal

- Feb 15, 2019-

Autorul prin literatura anusului și a pansamentului intestinal este revizuit

În literatura inclusă în acest articol concentrat în 2007 de ani, din literatura de căutare poate fi văzut în aplicarea de alginat de uz casnic în perioada de anus și intestinul este relativ târziu, aproape 10 ani a început doar să utilizeze, astfel încât anus și intestinale medicii pentru acest timp de aplicare a pansamentului materialului este scurt, dar lichidul său de absorbție bun, promovează efectul vindecător este demn de o gamă largă de aplicații.

Din meta-analiza cumulativă, grupul experimental (folosind pansamentul de alginat) a fost mai stabil în timpul de vindecare al medicamentului anus și intestin decât unitatea de control (metoda tradițională de schimbare a drogurilor). Volumul probei din literatura de specialitate este concentrat între 30 ~ 100 și timpul de vindecare are prea puțin de-a face cu dimensiunea eșantionului.

Rezultatele metaanalizei au arătat că timpul de vindecare al grupului de testare a fost mai scurt decât cel al echipei de control și diferența a fost statistic semnificativă, ceea ce sugerează că utilizarea alginatului poate reduce timpul de vindecare al pacienților cu anorect, reduceți numărul de modificări cu aproximativ 6d, reducând astfel frecvența

Rezultatele metaanalizei susțin, de asemenea, opinia că pansamentele de alginat pot scurta timpul de infiltrație: reducerea evidentă a numărului de zile din grupul de testare este mai scurtă decât cea a echipei de control, diferența fiind statistic semnificativă, indicând faptul că utilizarea pansamentului de alginat poate reduce lichidul de infiltrație al pacienților cu anorect, reducerea aparentă a numărului Cu toate acestea, există un anumit risc de părtinire în literatura de specialitate inclus în această evaluare sistematică. În primul rând, în literatura inclusă în analiză, studiile individuale au defecte în utilizarea metodelor de ascundere stochastică și a metodelor orb, care pot avea un impact asupra rezultatelor. În al doilea rând, în literatura de căutare există foarte puține literaturi engleze, iar utilizarea pansamentului de alginat pentru afecțiunile de presiune, piciorul diabetic și așa mai departe este mai mult. Prin urmare, este nevoie de mai multă cercetare de înaltă calitate pentru a confirma în continuare efectul de aplicare al pansamentului de alginat în înlocuirea postoperatorie a intervenției chirurgicale anorectale.

4

Concluzie

Vindecarea rănilor după orice operație necesită 3 etape de exudare a plăgii, creșterea granulației și creșterea epitelială. Alginatul de calciu utilizează pe deplin teoria mediului de vindecare umedă, astfel încât fiecare etapă de vindecare să fie în cea mai bună stare fiziologică, ceea ce scurtează foarte mult cursul bolii, ameliorează durerea pacienților și realizează cu adevărat noul concept de pacient orientat medicament.

Pansamentele de alginat au fost utilizate pe scară largă în tratamentul rănilor de presiune, alăptării după anus și intervenții chirurgicale intestinale, alăptarea stomică, alăptarea la picior diabetic și așa mai departe. Alginat pansament în departamentul de Anorectal are o gamă largă de aplicații, Yung Xing Medical este angajat în dezvoltarea și inovarea de pansamente, în domeniul pansamentelor au o bună reputație, lucrăm cu colegii pentru a crea mai multe performanțe strălucitoare.