Nou preferat de pansamente medicale: pansamente de alginat

- Jan 12, 2019-

De ce alginat dressing este atât de magic, acest articol va fi de la compoziția acestui produs, avantaje, performanță, domeniul de aplicare, aplicare clinică și alte aspecte pentru a explica.

Materia primă de îmbrăcăminte din alginat este din alge marine naturale pur naturale, care este produsă prin procese non-fabricare.

Bogat în manoză de acetaldehidă și ioni de calciu, prin înlocuirea completă a ionilor de calciu-sodiu, formarea gelului umed

Eliberarea ionilor de calciu accelerează formarea de cheaguri de sânge la capătul capilarelor, care poate opri rapid sângerarea Crează un mediu bun de umectare pentru vindecarea rănilor, determinând vindecarea ranilor precoce

1

Caracteristicile procesului

Alginatul de sodiu a fost separat de algele naturale pur naturale, fibrele de alginat de calciu au fost făcute din țesături umede, iar procesul de slăbire, amestecare, pieptănare, pavaj și țesere a fost folosit pentru a tăia matrița finală în pansamente de alginat.

Utilizarea tratamentului dens de țesut proces, structura produsului este fermă, îndepărtarea nu este ușor de rupt, dar, de asemenea, pentru a menține moale, forma variabila, potrivit pentru umplutura cavitatea. Fabricat din materiale naturale pure din plante, materiale ne-sintetice, nu provoacă reacții de respingere umană.

După testarea rezultatelor testelor, nivelurile de citotoxicitate sunt 0.

Efectul hemostatic:

Produsele conțin un număr mare de ioni de calciu, ioni de calciu eliberați, pot activa factorul de coagulare, hemostază rapidă.

Gel Caracteristici:

Absorbția levigatului formează rapid gel moale prin schimbarea ca + / na +, acoperind rana pentru a asigura micromediul umed, care are efect protector asupra noului țesut rănit, ușor de îndepărtat atunci când se schimbă medicamentul, evită două răni ale rănii, reduce rana, promovează vindecarea.

Biocompatibilitate ridicată:

Testul in vitro, nici o potențială citotoxicitate, iritarea pielii, hipersensibilitate, genotoxicitate, toxicitate acută și așa mai departe.

Ion Flow Flow:

1 absorbție a infiltrațiilor ranilor prin presiune capilară

2 ioni de sodiu în exudatul plăgilor și calciu în alginat; producția de reacție de substituție calciu-sodiu, fibră transformată în gel

InfluenŃii de rănire de 3 ° sunt adsorbiŃi în interiorul structurii gelului, menŃinând astfel curăŃirea continuă a plăgii

② cu eliberarea ionilor de calciu, ca factor de coagulare implicat în hemostază, accelerarea vitezei de hemostază

4 Mediul de vindecare umed și curat, mai favorabil migrării celulelor epiteliale, hiperplazia, accelerarea ratei de vindecare a rănilor, înlocuirea, îmbrăcarea nu va fi o adeziune la rană, ducând la distrugerea țesutului nou de granulare și la provocarea durerii. O prezentare generală a dezvoltării pansamentelor pentru răni. Metoda generală de tratare a rănilor tradiționale este de a menține rana uscată, promovând astfel rănirea plăgii. Dar aceasta adesea înseamnă că nevoia rănită de a schimba excipienții medicale în fiecare zi, astfel încât cei răniți nu numai că trebuie să îndure durerea cauzată de excipienții medicali tradiționali care se lipesc de rană, dar pot declanșa cu ușurință două răni ale rănii. În acest sens, în 1962, Dr. Winter de la Universitatea din Londra a confirmat mai întâi cu studiile pe animale (porci) că vindecarea rănilor în medii umede a fost de 1 ori mai rapidă decât vindecarea uscată și că, în 1963, studiile Hinman Human confirmau natura științifică vindecarea umedă în anii 70, conceptul de "vindecare a rănilor umede" a fost acceptat treptat pe scară largă. În august 2000, US Food and Drug Administration (FDA) a subliniat în noul său ghid industrial pentru consumabile medicale de rănire (droguri topice și pansamente) mediu umed pentru rana este un tratament standard. Este, de asemenea, promovarea istoriei și inițiativă proprie, cu extract de alge marine maro, ca principala componentă a pansamentului de alginat.