Pansament medical anti-adeziv pentru acetat de celuloză

- Jan 30, 2019-

Odată cu deschiderea completă a politicii privind al doilea copil, cheltuielile pentru copii au devenit o cheltuială majoră. Numărul de maimuțe pentru bebeluși din 2016 a crescut de asemenea. Părinții cu privire la conceptul de produse pentru bebeluși: propria lor provincie ar trebui, de asemenea, să ofere copilului cele mai bune dintre cele mai asigurate produse. Apoi urmăriți orientarea spre piață, în același timp luăm o privire la motivul pentru care acest produs se va vinde atât de bine!

Importanța îngrijirii cordonului ombilical: Cablul ombilical este legătura dintre mamă și făt, prin cordonul ombilical, copilul din corpul mamei pentru a ingera substanțele nutritive necesare după nașterea bebelușului, deoarece vasele sanguine reziduale din cordonul ombilical și nou-născutul vasele de sânge legate, ombilicul este portalul principal pentru intruziunea bacteriană, dacă îngrijirea nu este bună, bacteriile se înmulțesc, pot cauza puroi ombilical, pot provoca inflamația ombilicală, Cazurile severe pot provoca sepsis neonatal, punând în pericol viața fătului, pentru a evita infectarea, îngrijirea cordonului ombilical este importantă. Mi rege copilul Copil nou-născut cordonul ombilical-cad medicale anti-stick dressing proteja în mod eficient copilul ombilical, face o treabă bună de îngrijire a copilului de prima linie de apărare.

Introducere în produsele pentru îngrijirea cordonului ombilical

Descriere produs Textul "Pansament nou-născut pentru copii din cordonul ombilical anti-adeziv" este dezvoltarea companiei specială pentru protecția cordonului ombilical a produselor nou-născuților. Cablul ombilical neonatal Rămășița este o rană deschisă, pentru a evita poluarea și frecarea, metoda tradițională de îngrijire este folosirea tifonului obișnuit și fixarea benzii medicale, această metodă fiind ușor de provocat alergii ale pielii pentru copii și vânătăi și pansamente tradiționale în copil plâns ușor de alunecare, astfel încât cordonul ombilical nu este protejat în mod eficient.

Acest produs este utilizarea fibrelor goale din acid acetic și a bandajei elastice din bumbac pur ca materie primă pentru pansamentul original pentru copii. Conceptul de design al produsului vine de la sfatul personalului medical clinic din prima linie, în conformitate cu principiile ergonomiei. Acetat de celuloză în materiile sale prime are caracteristici de absorbție moale, netoxică, fără gust, bacteriostatică, puternică de absorbție a apei, fără iritații ale pielii, sângerare redusă și exudat etc. Elasticitatea de umiditate a bandajei elastice din bumbac pur poate asigura eficiența protecția nou-născuților.

Avantajele produsului

1.Safe de folosit fara nici un medicament

2. Capacitatea de aerisire și capacitatea de adsorbție a lichidului de exfiltrație

3.Antibacteriene funcția de a reduce în mod eficient apariția infecției Elasticitatea bandajului 4.Moderate, protecția eficientă a copilului cordonul ombilical

Scopul aplicatiei

Acest produs este potrivit pentru îngrijirea rănilor, a copilului ombilical, pentru a promova vindecarea rănilor, pentru a preveni hernia ombilicală neonatală și pentru fixarea cateterului și acului.

Cum să-l folosească

După nașterea fătului, legarea inelului latex al capului spart, dezinfectarea, prevenirea infecției și apoi folosirea acestui produs pentru aplicarea cordonului ombilical pentru protecție, cordonul ombilical nou-născut nu a căzut înainte, sub protecția sa pot asigura curățarea cordonului ombilical, uscarea, astfel încât acesta să nu prezinte poluare, astfel încât cordonul ombilical să se usuce mai repede.

Dacă sunteți contaminat cu urină, ar trebui să îl înlocuiți în timp.