Situația exportului industriei medicale de îmbrăcăminte

- Mar 05, 2019-

Pansamentele medicale sunt truse care acoperă utilizarea materialelor medicale pentru răni, răni sau alte daune. Prin studiul aprofundat al fiziopatologiei procesului de vindecare a rănilor, înțelegerea oamenilor despre procesul de vindecare a rănilor este din ce în ce mai profundă, ceea ce duce la îmbunătățirea și dezvoltarea continuă a pansamentului rănilor medicale. Astăzi, noul tip de îmbrăcăminte de îngrijire a rănilor a suferit o schimbare revoluționară în raport cu primele zile și multe proprietăți diferite ale pansamentelor medicale pot fi selectate de personalul clinic medical.

În prezent, pansamentul de alginat este cel mai avansat pansament medical din lume.

În 2011, exportul total de îmbrăcăminte medicală în China a fost de 2.462 miliarde de dolari, iar exporturile s-au dublat comparativ cu exporturile de 1.222 miliarde de dolari în aceeași perioadă din 2010.

2011 Exportul de pansamente medicale a prezentat următoarele caracteristici: în primul rând, comparativ cu creșterea de 11,38% în aceeași perioadă a anului precedent, creșterea exporturilor în 2011 a fost semnificativă, deși creșterea puternică a exporturilor sa datorat în parte produsului din 2011 Calibrul statistic a crescut cauza nețesutelor medicale, dar, pe lângă impactul ajustării calibrului statistic, creșterea exportului a atins, de asemenea, 33,46%, a revenit la nivelul creșterii pre-financiare, cea de-a doua fiind modelul pieței de export și concurența între întreprinderi modelul a rămas în esență stabil; a treia, bumbac pansament prețurile de export continuă să crească, bumbac,

Prețul tifonului și bandajelor a crescut cu 28% față de anul precedent. Textile În funcție de utilizare pot fi împărțite în textile de îmbrăcăminte, textile decorative, textile industriale trei categorii. Textilele de îmbrăcăminte includ o varietate de țesături textile pentru producerea de îmbrăcăminte, precum și fire de cusut, căptușeală și alte accesorii textile și îmbrăcăminte tricotată, mănuși, șosete etc. Textile decorative pot fi împărțite în materiale de interior, lenjerie de pat și articole de exterior. Textilele industriale folosesc o gamă largă de soiuri, o varietate de baldachine obișnuite Gabe, accesorii medicale, pânză de filtru și așa mai departe. În ansamblu, exportul de pansamente medicale pe tot parcursul anului a demonstrat o performanță bună a Rise, care este cel mai dinamic sector al exportului de textile industriale și a contribuit la ajustarea structurii exporturilor de produse textile în China.

(i) revenirea nivelurilor de creștere a exporturilor la impactul crizei financiare și creșteri semnificative ale costurilor factorilor în 2009, exportul de îmbrăcăminte medicală alunecând cu aproape 7% în 2010, cu o tendință de creștere a exporturilor în 2011 , o creștere accentuată a creșterii exporturilor, care a revenit la nivelurile pre-financiare de criză și pe piețele majore din Europa și din SUA

Creșterea exporturilor a fost determinată de factori precum redresarea cererii, creșterea prețurilor de export și sprijinul politic.

Cantitatea de pansamente medicale exportate in 2007 a fost de 806 milioane dolari, 2008 a fost de 1.116 miliarde dolari, 2009 a fost 1.028 miliarde dolari, 2010 a fost 1.222 miliarde dolari si 2011 a fost de 2.462 miliarde de dolari. Modelul tradițional al pieței exporturilor de pansamente medicale rămâne stabil și unic, iar Statele Unite, Japonia și Germania sunt încă cele mai mari 3 piețe pentru exportul de pansamente medicale din China, atingând 48,52% din exporturi pe 3 piețe majore pe tot parcursul anului , o ușoară creștere față de aceeași perioadă a anului 2010 (47,18% în 2010).

Conform datelor de pe cele 10 piețe majore, exporturile Chinei către Țările de Jos se dezvoltă rapid, din care exportul de pansamente adezive a crescut cu 173,84% față de anul precedent.

Alte piețe emergente care prezintă motive de îngrijorare sunt Angola, Ghana și Pakistan, unde exporturile către aceste trei țări au crescut cu 1612,19%, respectiv 443,75%, respectiv 447,02%. (ii) Pansamente de bumbac Prețul exportului de bunuri a crescut brusc, iar tigaia și bandajele sunt mărfuri exportate din îmbrăcăminte medicală, exporturile anuale au atins 658 milioane USD, reprezentând 36,38% exporturi de pansamente medicale, exporturile au înregistrat o tendință de , volumul exporturilor a crescut cu 6,24% față de anul precedent, prețurile de export au crescut brusc cu 28%, iar mărfurile au fost exportate în principal în Statele Unite, Japonia și Germania, iar ponderea cumulată a exporturilor în cele trei țări a fost de 40,48%.

Este o problemă de îngrijorare faptul că exportul de îmbrăcăminte din material nețesut medical reprezintă, de asemenea, o pondere semnificativă, exporturile anuale de 683 milioane dolari, exportate în principal în Statele Unite, Germania și Țările de Jos, iar o parte cumulată a exporturilor către cele trei țări este 57,88%.

În comparație cu aceeași perioadă din 2010, prețul de export al pansamentelor din bumbac a arătat o tendință ascendentă continuă, cum ar fi prețul șervețelelor chirurgicale din bumbac, a crescut cu 33,18% față de anul precedent, prețurile de bumbac medicale bumbac au crescut cu 44,2% an, prețurile principalelor materii prime bumbac și costurile de ocuparea forței de muncă de creșterea bruscă este principalul motiv pentru creșterea prețului de pansamente medicale. În anul 2011, în China au fost exportate 4317 de întreprinderi care desfășoară activități de export de îmbrăcăminte medicală, iar 52 de întreprinderi exportă mai mult de 10 milioane USD, reprezentând 1,2% din numărul întreprinderilor din țară și doar 1 milion de întreprinderi cu o cantitate de export mai mult de 323 de dolari, reprezentând 7,48% din numărul întreprinderilor din țară. Primele 10 companii sunt întreprinderi orientate spre producție, primele 10 întreprinderi reprezentau 25,35% din cota exporturilor. În comparație cu anul 2010, modelul competitiv al întreprinderilor a rămas în esență stabil, iar gradul de concentrare a industriei nu a fost încă îmbunătățit.

Primele 10 companii sunt întreprinderi orientate spre producție, primele 10 întreprinderi reprezentau 25,35% din cota exporturilor. (iii) Creșterea preconizată a exporturilor cu peste 15% în 2012, la scară globală, ca urmare a îmbătrânirii populației, a factorilor de creștere ai diabetului zaharat și a prevalenței obezității și a îngrijirii cronice a rănilor, sunt strâns legate de persoanele în vârstă, întregul produs de îngrijire a plăgilor arată o creștere a cererii de pe piață, așa că creșterea pieței de îmbrăcăminte medicală are încă o forță motrice puternică. Potrivit agențiilor relevante, pansamentele tradiționale medicale reprezintă încă peste 50% din întreaga piață de îmbrăcăminte medicală și se așteaptă să mențină o rată de creștere de aproximativ 7%, astfel încât cererea de pansamente medicale tradiționale pe piața internațională va rămâne stabilă. Produsele de îmbrăcăminte din China bumbac medicale în Europa și cota de piață a Statelor Unite continuă să mențină o tendință de creștere constantă, potrivit statisticilor, pe piața de import din UE, cota relativă de piață a produselor din China din 2010 29.98% până în 2011 34.09%, piața din SUA Ponderea este de asemenea de la nivelul de 23,52% în 2010, majorat la 26,94% în 2011. Prin urmare, având în vedere cererea pe piața internațională relativ stabilă, caracteristicile cererii rigide pentru pansamentele medicale, precum și avantajele produselor chineze, se așteaptă ca 2012, creșterea exportului de pansamente medicale va ajunge la peste 15%, menținând o tendință de creștere constantă.