Experiență în schimbarea algiatului în pansamentul Anus și al medicamentelor intestinale

- Jan 25, 2019-

Ingredientul activ în algele din alginat, cu un grad ridicat de hidrofilitate, similar cu gelul și prionul algelor biodegradabile, formează o barieră materială moale, umedă semi-solidă pe rană, care determină căderea țesutului necrotic, curăță rana , reduce șansa de infecție și accelerează vindecarea rănilor.

Nici o durere în timpul schimbării medicamentului, mai puțin sângerări de la nivelul plăgii, timp scurt de recuperare, ușor de acceptat de către pacienți.

Pașii de procedură:

A doua zi după intervenția chirurgicală a intestinului a început să schimbe medicamentul, înainte sau după schimbarea apei pentru a sta într-o baie timp de 15 minute, și apoi rana pentru a schimba medicamentul.

2 acoperiți rana sau umpleți tractul sinusal cu alginat și acoperiți stratul exterior cu pansament steril. 3 după 24 de ore sau înainte de defecarea pacientului pentru a îndepărta soluția de infiltrație absorbită pentru a forma un pansament de alginat în gel, după defecarea pacientului sau înainte de schimbarea medicamentului pentru curățarea din nou a rănii, băi de ședere cu apă caldă timp de 15 minute după schimbarea medicamentului .

2

Măsuri de precauție

Nu este adecvat pentru arsuri de gradul 3

Nu este adecvat pentru răni de sângerare necontrolate.

Pacienții care sunt cunoscuți ca fiind sensibili la pansamentele de alginat sunt interzise, iar fizicul alergic este utilizat cu prudență

Nu este recomandat pentru rănile uscate