Discuții privind aplicarea și metoda de fixare a pansamentului transparent medical în fixarea acului intravenos

- Oct 10, 2018-

Aplicarea pe scară largă a acului intravenos reduce adesea durerea pacientului și, pe de altă parte, îmbunătățește eficiența muncii de îngrijire. Cu toate acestea, în cazul în care eroarea de manipulare fixă a pansamentului transparent duce la fixarea nevalidă a acului, acesta va reduce confortul pielii locului de puncție a acului periferic, crește frecvent costul pacientului și va reseta acul în interiorul termenul va spori durerea pacientului și va duce la pierderea forței de muncă a asistentei medicale.

Pentru a reduce frecvența de înlocuire a acului și a acului, îmbunătățirea confortului pacienților și îmbunătățirea calității îngrijirii, autorul studiază metoda fixă de îmbrăcare transparentă în grupuri, care este prezentată mai jos.

1.2 Metode de punere în aplicare 1.2.1 Metode de punere în aplicare intravenoasă a membrilor echipei de perfuzie unificată, adesea localizând succesul puncției acului, A, B, C, D grupă de pacienți transparent pansament (3 M) metoda fixă pentru "Tensiune de pastă + formă" Formă non-plastică "," pastă + formă fără tensiune "și" pastă fără tensiune + formă non-plastică. "Pasta fără tensiune se referă la aplicarea unui ac fix fix nu aplică nici o tensiune, pentru a evita etanșeitatea pansamentul, plasticul se referă la aplicația fixată, imediat cu protuberanța cu cateterul de ac și cu mânerul de ac pentru a forma.

34

1.2.2 Metoda de evaluare compară timpul de înlocuire al patru grupe de pansamente (se înlocuiește apariția fluidului de infiltrație sau a pansamentului la punctul de puncție), timpul de retenție al acului (incinerarea gravă a punctului de puncție, roșeața și umflarea gravă a punctului de puncție, îndepărtarea acului care locuieste, țeavă de umplere, exudarea lichidului etc. Sistemul este împărțit de scorul pacientului subiectiv) și așa mai departe. Înlocuirea pansamentului și înlocuirea acului locuibil se efectuează de către asistentele medicale din cadrul departamentului, cu condiția dublării.

A doua înlocuire a timpului de îmbrăcăminte transparent, înlocuirea timpului acului înconjurător și confortul pacientului au fost urmărite de anchetatori.

1.2.3 Metoda statistică utilizând software-ul SPSS13.0 pentru introducerea datelor, utilizarea testului F, inspecția apei Huai α = 0,05.

2 rezultă patru grupe de timp de înlocuire a dressingului, timpul de retenție a acului și puncția pacientului

Scorul de confort al locului este comparat, după cum se arată în tabelul 1.

3 Discuții despre 3.1 acul periferic care locuiesc acul fundal cu aplicație transparentă cu statică Cu popularizarea pulsului acului, a fost acordată din ce în ce mai multă atenție problemelor legate de utilizarea acului periferic care locuieste, cum ar fi tipul de pansament, tehnica de îmbrăcăminte, frecvența de înlocuire a îmbrăcămintei și așa mai departe, care a devenit punctul hotspot al discuțiilor. Tipurile de pansament periferic de ac învecinat sunt diferite, dar cel mai frecvent utilizat este pansamentul transparent. Utilizarea pansamentului transparent este de a fixa în mod eficient acul periferic care locuiește în același timp, poate observa mai bine starea pielii locului de puncție, pentru a atinge obiectivul de retenție îndelungată. Multe studii au ajuns la concluzia că timpul de retenție al acului periferic al acului trebuie să se situeze în interval de 96 ore [2] sau nu mai mult de 7 zile, în timp ce unele studii arată că durata timpului de retenție a acului periferic nu este necesară, apar complicații, timpul de retenție poate fi extins în consecință [4].

În această perioadă, fixarea efectivă a acului permanent devine focalizarea atenției, în timp ce tehnica fixă a pansamentului transparent devine cheia. 3.2 Pansamentul transparent, care folosește adezivul fără tensiune și forma plastică, avantajul aplicării pentru a afecta evaporarea transpirației, ușor de provocat dermatita de contact în zona de toaletă [5]. Observația clinică arată că principalele motive pentru înlocuirea pansamentului sunt marginea pansamentului, infiltrația punctului de puncție, roșeața și umflarea locului de puncție, care este în principal marginea pansamentului. Tensiunea lipsită de tensiune poate face pansament transparent și piele între absența oricărei tensiuni, pansament transparent și piele mai strâns combinate și astfel încât pielea se află în cea mai apropiată stare naturală, reduce disconfortul, îmbunătățește confortul pacientului pentru puncție. Rezultatele acestui studiu arată că utilizarea adezivului fără tensiune atunci când pansamentul transparent este fixat poate reduce în mod eficient rata de sertizare a pansamentului, reducând astfel frecvența de înlocuire a pansamentului. În plus, principalele motive pentru înlocuirea acelor care locuiesc sunt fluidul de infiltrație la locul de puncție, roșeața gurii de perfuzie, tubul de umplere, degazificarea, flogistica, exudarea lichidului subcutanat și așa mai departe, printre care proporția de exudare și lichid de exfiltrație în locul puncției este mai mare. Proeminența cateterului acului intern și mânerul acului sunt modelate, astfel încât acul de reținere și pansamentul transparent să aibă o suprafață mai mare de aderență, joacă un efect fix mai bun, reduc rata de degazare și infiltrația locului de puncție, prelungind astfel timpul de retenție al ac ac. Principalul motiv pentru scăderea confortului pielii în locul puncției este senzația de strângere a pielii, roșeață, umflare, căldură, durere, mâncărime și așa mai departe. Metoda de lipire fără aderență și forma plastică este utilizată pentru a face ca locul adezivului să nu fie strâns, ceea ce îmbunătățește în mod eficient confortul pacientului.

Rezultatele acestui studiu au arătat că au existat diferențe semnificative statistic în timpul de înlocuire, timpul de retenție și confortul pacientului din cele patru grupuri (P <0,01), iar="" grupul="" c="" a="" fost="" semnificativ="" mai="" bun="" decât="" celelalte="">

Pentru a rezuma, tehnica fixă a pansamentului transparent al acului periferic care se găsește în interiorul venei este de a selecta forma adezivă + fără tensiune, care poate prelungi în mod eficient timpul de înlocuire al pansamentului, timpul de înlocuire a acului care se află în interior și îmbunătățește confortul pielii la locul de puncție al pacientului. Pansamente de alginat, pansamente coloidale cu apă, pansamente anorectale, pansamente pentru picior diabetic, pansamente pentru picior diabetic, pansamente pentru piccoape, pansamente hemostatice, comercianți pentru pansamente funcționale, pansamente artificiale, pansamente artificiale, pansamente transparente, ace de locuit, pansament chirurgical, pansament secțiune cezariană , autocolante pentru copii din cordonul ombilical, pansamente anti-stick, pansament pentru armura, pansamente minim invazive,

Anus-fistula dressing-yung Hing Medical