Aplicarea clinică Regulile de dressing alginat de calciu

- Jan 15, 2019-

Sfera clinică a utilizării

Departamentul de urgenta; Tratamentul exudatului și hemostazei locale.

Neurochirurgie, secție de îngrijire medicală, dermatologie; exudat mediu și greu și rană cu spațiu cavitate, răni de presiune, lenjerie de pat, etc.

Endocrinologie: Rag ulcer la nivelul piciorului diabetic, vena inferială a membrelor inferioare, rana ulcer arterială

Chirurgie: Rana după intervenții chirurgicale abdominale și toracice, tăietura abcesului și rana de drenare.

Burn departament: Burn zona de piele rana si rana refractara arde. Anus, otolaringologie: plăgi sinusale cum ar fi fistula anus și cavitatea nazală

36

Descriere produs Alginatul pansament este unul dintre cele mai avansate pansamente medicale în prezent.

Alginat dressing În componenta sa principala este alginat, este o polizaharidă extrasă din carbohidrați de alge marine, pentru un fel de celuloză.

Pansamentele pentru alginat, un pansament funcțional pentru rani foarte absorbant, constând din alginat, este un material polimer care nu are toxicitate asupra corpului uman și poate fi utilizat.

Absorbție înaltă de umiditate: pansamentele medicale din alginat absorg de 15 ori cantitatea de lichid echivalentă cu greutatea proprie.

Hemostatic: alginat Pansamente medicale Contact A eliberare infiltrație a plagii ca2 +, poate promova formarea activatorului de protrombină, accelerează procesul de hemaglutinare.

Sexul de tranzacție: Absorbția exsudatului la nivelul plăgii și exfolierea de ioni de calciu și sodiu au loc în suprafața plăgii pentru a forma un anumit gel de plasă, pentru ca rana să creeze un factor favorabil creșterii țesutului micromediului (microacid, anaerob sau hipoxic, moderat umed)

Promovează vindecarea rănilor: un mediu usor de acru, anaerob sau hipoxic, moderat umed, favorizează eliberarea factorilor de creștere, stimulează proliferarea celulelor, îmbunătățește capacitatea de regenerare a celulelor epidermice și mișcarea celulelor și promovează vindecarea rănilor.

bacteriostatic:

1 sigilare bună, astfel încât rana și bacteriile externe izolate;

2 bacterii dăunătoare sunt fixate în interiorul fibrelor, inhibând în mod eficient propagarea bacteriilor dăunătoare și reducând șansa contactului bacterian cu rana;

3 mediu umed, ușor acru conduce la rolul neutrofilelor, sporește capacitatea locală de sterilizare, reduce incidența infecției.

Reduceți durerile locale: hidrogelul format în mod eficient protejează terminațiile nervoase, evitați stimularea exterioară, nu este ușor de înțepat, este ușor de îndepărtat, reduce durerea la nivelul plăgii.

Reducerea formării cicatricilor: pentru că nu există iritații la părul galben mic, nici o deteriorare, formarea cicatricilor este mai mică.

Avantajele produselor:

1 capacitate puternică și rapidă de absorbție a exudatului

Formarea unui gel, poate păstra rănile umede și neaderente ale rănilor, poate proteja terminațiile nervoase expuse pentru a reduce durerea

Promovează vindecarea rănilor;

Poate fi biodegradabil, performanțe bune de mediu; Reduce formarea cicatricilor