alginaţii

- Apr 19, 2019-

Pansamente de alginat produse din alge marine, absorb exudatul și ajută la oprirea sângerării. Acestea absorb exudatul departe de rănire și mențin un mediu umed ideal pentru vindecarea rănilor.


Pansamentele noastre din alginat sunt disponibile într-o varietate de formulări care includ:

Integral Alginate - acestea absorb exsudatul plăgii în pansament. Aceste pansamente au o rezistență ridicată la umezeală și rămân integrale când sunt umede.

Silver Alginates - Silver este un spectru antimicrobian de bord, care este eficient împotriva unei game largi de microorganisme. Avem o serie de tehnologii de argint diferite care sunt încorporate în pansamentele noastre de alginat care ajută la uciderea și prevenirea infecțiilor.

Cum funcționează pansamentele de alginat?

Mediul înfășurat în umezeală, facilitat de alginate, promovează debridarea țesutului devitalizat, ajutând astfel la prepararea patului plăgilor. Fibrele alginate formează un gel atunci când intră în contact cu exsudatul și ajută la sprijinirea controlului sângerării minore.

Cum functioneaza panglica de alginat din argint?

Argintul este un agent antimicrobian cu spectru larg care este biocompatibil și este eficace împotriva bacteriilor rezistente la antibiotice. Pansamentele din alginat de argint au toate avantajele pansamentelor din alginat cu adăugarea de beneficii antimicrobiene.