Pansamente alginat pot fi utilizate în aceste scenes.2

- Dec 28, 2018-

Hemostaza rana dressing hemostatice tradiţionale prim ajutor este în principal trusa de prim ajutor, patru de susţinere şi alte bumbac pansamente (cum ar fi bumbac, bandaje, tifon, etc.), se bazează numai pe presurizare fizice pentru a opri sângerarea, efect de hemostaza nu este sărac, adesea cu ajutorul garou la control rană sângerare. Indicatii pansament alginat în diferite răni chirurgicale sunt în principal încorporate în trei aspecte: absorbind plăgilor exudat, promovarea hemostaza, precum şi asigurarea unui mediu umed vindecare pentru rana. În acelaşi timp, alginat pansamente pot, de asemenea, ameliorarea durerii în rana, poate şi absorbi protează rana, accelera procesul de vindecare a plăgii.

Când alginat pansament este aplicat la tăiere prejudiciu, presiune răni şi rană sângerare în zona de alimentare, calciu ioni în fibre sunt schimbate cu ioni de sodiu în plăgilor exudat pentru a forma un gel, şi atunci când ionii de calciu sunt eliberate, asamblarea masă ionii de calciu pe suprafaţa de rana poate accelera hemostaza rana.

Incizie chirurgicala lichefierea grăsime de incizie direct afectate vindecarea normale de incizie şi reabilitarea postoperatorie a pacienţilor, şi prelungită în timp de spitalizare a pacientilor. Alginat Dressing are un efect bun asupra tratamentul lichefierea grăsime incizie chirurgicala. Are de alginat Dressing absorbţie puternic, şi dressing are efect debridarea solubile în sine, care poate accelera dizolvarea şi eliminarea de tesut de necroza rana şi controla în mod eficient infiltraţiilor de lichid. Alginat dressing poate nu numai absorbi infiltraţiilor în rana, dar, de asemenea, absorbi si bloca profundă bacterii şi resturile de celule în gel, pentru a realiza rolul debridarea rapide și eficiente, mediul umed vindecare poate accelera formarea de granulare ţesut, şi în cele din urmă accelerează vindecarea rănilor. În plus, dressing poate fi complet eliminat, protejând baza de incizie fără a afecta tesutul de granulatie proaspete, care nu numai promoveaza vindecarea inciziei, dar, de asemenea, în mod semnificativ reduce durerea în timpul schimbării de medicina.

35

Nazale chirurgie nazala tamponada este o măsură de medicina tradiţională chineză pentru a trata hemoragii nazale şi pentru a preveni sângerare, adeziune sau restenosis postoperator sinusurilor nazale. Alginat de pansament în sânge sau gura de sare de sodiu în formă de gel, cu buna biocompatibilitate și hidrofilia, poate absorbi un număr mare de exudat, în timp ce promovarea tesutului necrozat purtători, curăţarea rănilor, accelerează vindecarea rănilor şi repararea epiteliala, mai ales in chirurgia nazala poate accelera adeziunea de trombocite şi a celulelor roşii din sânge, de a promova hemostaza, şi formarea de coloizi pe rana poate reduce durerea de pacienţi, astfel încât este potrivit pentru nazale chirurgie rana de îngrijire.

Rezultatele utilizării clinice de pansamente alginat medicale au arătat că mai puţin de sângerare în timpul de umplere şi de extracţie ar putea reduce durerea nazale şi lumina edemul mucoasei nazale dupa operatie.

Chirurgia de Fistula anusului este metoda principală pentru a trata complexe anusului fistula, şi înlocuirea rănilor după operaţie complexă anusului fistulei este cheia pentru a se asigura efectul terapeutic. Din cauza structurii fiziologice speciale a anusului, fenomenul de sângerare şi infiltraţiilor de rana dupa operatie perianale este, în general, mai mult, rana locale a anusului este deschis, scaun este poluat, infectia este uşor să apară şi vindecarea este lent. Dressing alginat formează un coloid fibroase după contactul cu un exsudat rana, absoarbe lichidul si se extinde, formează o substanţă semi-solidă moale, umed, ca-gel pe rana, izolează rana din lumea exterioară, formează un oxigen închis non-atmosferice mediu, accelereaza hiperplazia microvasculare neonatală, poate menţine mediul umed rana, îmbunătăţi capacitatea de regenerare a celulelor epidermice, viteza de circulaţie a celulelor epidermice şi promova vindecarea ranilor. În plus, cu infiltraţiilor de sodiu ion/calciu schimbătoare în acelaşi timp eliberare de ioni de calciu, cu funcţie de hemostaza accelerată.