Pansament alginat pentru pansament sub presiune

- Feb 22, 2019-

Ulcerul de presiune Staging

Ⅰ Perioada: pielea este complet, eritemul apare, după ce culoarea pielii de decompresie nu poate reveni repede la normal, dar poate apărea sub presiune albirea locală, umflarea, căldura, apariția unui nod tare sau pătrată.

Ⅱ etapa: Epidermis, chiar și părți adânci și dermis de compresie a pielii leziuni, ulcer mai superficiale, sau manifestat ca blistere.

Ⅲ Perioada: Întregul strat de leziuni ale pielii, inclusiv leziuni ale țesutului subcutanat sau necroză, poate fi extins la nivelul fasciei inferioare, dar nu și penetrant. Ⅳ: deteriorarea țesutului, necroza tisulară sau deteriorarea țesutului osos, muscular sau tendon, însoțită sau nu de un strat total de pierdere a pielii.

Rolul de îmbrăcăminte în răni de presiune

1, presiune redusă a locului de decompresiune a ulcerului;

2, poate întârzia apariția complicațiilor asociate; 3, utilizarea de pansamente pentru rană pentru a crea un mediu scăzut de oxigen, ușor acru, umed, care să conducă la vindecarea rănilor.

1

Clasificarea panglicilor

Filme subțiri, coloizi de apă, hidrogel, spume, săruri alginate, biofilme, membrane farmaceutice, cauciuc siliconic și pansamente interactive pentru răni umede etc.

Aplicarea pansamentului în ulcerul de presiune care suferă afecțiuni Ⅰ de presiune: pansamente transparente subțiri de peliculă sau pansamente subțiri coloidale de apă sunt disponibile. Această perioadă a locului de comprimare are tulburări de circulație temporară a sângelui, hipoxie tisulară, dilatare arterială mică, congestie locală, dar integritatea pielii nu este distrusă, pentru modificări reversibile, cum ar fi îndepărtarea în timp util a cauzelor patogene, poate împiedica dezvoltarea presiunii răni. Această fază selectează un strat de peliculă subțire sau un coloid subțire de apă, care este aplicat pe locul proeminenței osoase pentru a reduce frecarea mecanică.

În plus, pansamentul transparent este, de asemenea, util pentru a observa procesul de schimbare a leziunilor de presiune. Ⅱ perioade de răni de presiune: pot alege clasa de apă coloid, pansament spumă. Pentru blisterele locale mici, deteriorate, puteți alege un autocolant transparent pentru pansament transparent. Pentru blistere mari, pot fi dezinfectate după pomparea punții, cu un pansament subțire de coloid de apă sau o peliculă de pastă exterioară.

Pentru rana superficială cu leziune corticală parțială, baza plăgii este roșie, iar exfiltrațiile sunt mai puțin, în acest moment începe să se formeze țesutul de granulație și se poate utiliza o pansament subțire cu coloid de apă pentru pastă exterioară. Ⅲ-ⅳ răni de presiune perioadă: în acest moment rana are un număr mare de infiltrații, secreții purulente și țesut necrotic, grave poate provoca sepsis. Înainte de a utiliza pansamentul, medicul competent trebuie să fie rugat să stabilească dacă este necesară prima debridare în funcție de cantitatea de țesut necrotic. Baza rănii este carie neagră sau galbenă, mai puțin exfiltrație, mai uscată, puteți alege clasa Hydrogel, cum ar fi cleiul de debridare, dizolvarea, țesutul de necroză de înmuiere, pentru a obține rolul de debridare cu auto-dizolvare.

Atunci când există semne de infecție la nivelul plăgii, creșterea inflamației roșii, umflate, calde, dureroase, inflamație, miros, leucocite din sângele periferic cresc, pot urma ordinele medicului de a părăsi specimenele de testare și în funcție de tratamentul medicamentelor.

Precauții la utilizarea pansamentului

1, dressingul cu coloid de apă nu este recomandat pentru infecții severe, expunerea la tendonul osoasă și infiltrarea multor răni;

2, pansament coloid de apă și infiltrație a plăgii după contact pentru a forma un gel, când deschiderea plăgii de dressing poate fi văzută similar cu substanțele purulente, însoțită de un miros special, uneori aspectul schimbărilor vizibile de culoare și fenomenul de expansiune, material și exudat în descompunerea proteică a formării articulare a materialului și a mirosului;

3, superficială la nivelul întregului strat de rană a leziunilor, există un număr mare de răni exudate, cavități și sinus, infecții și sângerări ale rănilor pot fi utilizate pansamente de alginat, dar nu pledează pentru răni uscate și răni cu scabie;

4, creșterea excesivă a țesutului de granulație și un număr mare de plăgi inflamabile, poate alege spumarea, utilizarea capacității sale puternice de absorbție a infiltrațiilor pentru a menține curățarea locală umedă, cu utilizarea de bandaj elastic pentru a inhiba hiperplazia țesutului de granulație; 5, păstrați rana umedă și uscată a pielii înconjurătoare, pentru a evita înlocuirea frecventă excesivă a pansamentului pentru a afecta repararea rănirii; De asemenea, trebuie să se bazeze pe clasificarea rănilor de presiune, mărimea plăgii, absența infecției, cantitatea de secreție, gradul de durere, starea înconjurătoare a pielii, poziția pacientului etc., să aleagă diferite tipuri de pansamente .