Spălare salină salină sterilă

0,9% soluții saline Sterile pentru spălarea ochilor pentru supraviețuire Kit de prim ajutor de urgență / soluția de irigare a rănii este fabricată din soluție de clorură de sodiu 0,9%, este o soluție utilizată în mod obișnuit în scopuri medicale, cum ar fi terapia intravenoasă pentru deshidratare severă.
Vorbeste acum

Detalii produs

descrierea produsului

0,9% soluții saline Sterile pentru spălarea ochilor pentru supraviețuire Kit de prim ajutor de urgență / soluția de irigare a rănii este fabricată din soluție de clorură de sodiu 0,9%, este o soluție utilizată în mod obișnuit în scopuri medicale, cum ar fi terapia intravenoasă pentru deshidratare severă. Este, de asemenea, utilizat ca o clătire pentru lentilele de contact și este utilizat în îngrijirea rănilor pentru irigarea, curățarea și rănirea hidratantă. Se poate folosi o soluție salină obișnuită pentru a curăța o rană. Poate fi folosit în locul săpunului și a apei sau a altor substanțe de curățare a rănilor. Nu arde sau nu irită altfel o rană. Este adesea folosit pentru a curăța rănile profunde prin irigarea sau spălarea resturilor și uscarea sângelui.


Caracteristici:

1) Fabricat din plastic moale și ușor de stoarcat

2) Pods sunt ușor de separat în caz de urgență

3) Economice în uz cu costuri reduse pe pod

4) Ideal pentru cei care suferă de alergii și febra fanului care oferă o ușurare imediată pentru ochii senzaționali, senzați de mâncărime

5) Podurile mici furnizează cantitatea perfectă de soluție pentru ușurință în timp ce produc pierderi minime

Anchetă