Dressing pentru arsuri cu gel de apă

Descrierea produsului Alinați gelul de arsură / pansamentul asigură un tratament de arsură superior pentru a opri progresul rănilor prin arsură. Unul dintre avantajele sale majore față de alte tratamente de arsură este pansamentele nu se lipesc de arsură. Pansamentele Burncare sunt sterile și utilizează o placă de spumă care ține gelul și ...
Vorbeste acum

Detalii produs

descrierea produsului

Alinați gelul / pansamentul asigură un tratament de arsură superior pentru a opri progresul rănilor prin arsură. Unul dintre avantajele sale majore față de alte tratamente de arsură este pansamentele nu se lipesc de arsură. Pansamentele Burncare sunt sterile și utilizează un tampon de spumă care ține gelul și îl păstrează la locul plăgii, iar spuma cu celule deschise utilizate în pansamentele sterile, pentru a răci eficient vătămarea. Acest extract este considerat în multe țări naturale caracteristici anti-germicide, care ajută la prevenirea infecției și la promovarea vindecării.


avantaje:

De asemenea, este complet neadeziv, netoxic și nu irită pielea. Eficientul direct este scăderea căldurii arzătoare, arsurilor și arsurilor solare. Durere mai mică.Oferă protecție pentru a evita deteriorarea arsurilor la o organizație sănătoasă.Absorbați și dispersați căldura imediat.Este sigur de utilizat la arsuri de primul și al doilea grad.


indicaţii:

Folosiți pe arsuri, scalduri și arsuri solare.

Sigur de utilizat la arsuri de gradul I și II.

Atenție: Depozitați la loc umbrit și răcoros.


Anchetă