Dressing Gel de ardere

Reliburn burnaid burnfree waterjel pansament Gel de ardere Compoziție compusă în principal din apă purificată și ulei natural de arbore de ceai și emulgatori care sunt folosiți pentru a menține apa și uleiul de arbore de ceai într-o stare îngroșată sau gel, alte ingrediente sunt de asemenea furnizate pentru creșterea duratei de valabilitate și. ..
Vorbeste acum

Detalii produs

Reliburn burnaid burnfree waterjel dressing dressing Burn Compoziție compusă în principal din apă purificată și ulei natural de arbore de ceai și emulgatori, care sunt folosiți pentru a menține apa și uleiul de arbore de ceai într-o stare îngroșată sau gel, alte ingrediente sunt, de asemenea, furnizate pentru creșterea duratei de valabilitate și pentru oferind bacteriostază și proprietăți penetrante. Este un gel terapeutic, netoxic, solubil în apă și biodegradabil. Este utilizat pentru a induce calmarea durerii și vindecarea reacțiilor cutanate cauzate de arsură. Compoziția uleiului de arbore de ceai se poate transforma în pansament pentru ulei de ceai cu țesătură sintetică nețesută sau tipuri de țesături.

avantaje:

· Tratament eficient imediat - calmant, ameliorator de răcire pentru arsuri, solzi și arsuri solare.

· Oferă o barieră de protecție și previne apariția arsurilor prin țesutul sănătos.

· Absoarbe și disipează căldura.

· Un gel pe bază de apă steril, care nu este toxic și nu irită

· Hidratează zona de arsură, iar uleiul liniștitor de arbore de ceai răcește pielea, reducând la minimum trauma sau deteriorarea țesuturilor.

· Scutirea gelului de ardere este sigură pentru utilizare la toate tipurile de arsuri.

· Un produs excelent pentru a adăuga la trusa de prim ajutor.

ars pansament cu gel


indicaţii

✨ Folosiți pe arsuri, solzi și arsuri solare.
✨ Sigur de utilizat la arsuri de primul și al doilea grad.

Atenţie

✨ Depozitați la loc umbrit și răcoros.


Anchetă