Primul ajutor pentru ardere

· Acoperă eficient zona arsă și totuși suficient de elastică pentru a permite umflarea sau necesitatea de a flexa articulațiile.
· Sunt pansamente ușoare și ușor de transportat.
· O singură aplicare a acestui pansament este o măsură eficientă de prim ajutor pentru arsuri.
· Pansamentele au un suport de spumă, iar capacitățile de absorbție ridicate ale spumei permit livrarea completă a gelului la locul de ardere.
Vorbeste acum

Detalii produs

Pansamentele cu ardere sterilă sunt concepute pentru utilizarea primului ajutor. Pansamentele sunt construite dintr-o spumă specială, moale, cu celule deschise. Pansamentele au mai multe caracteristici fizice benefice, cum ar fi:

· Acoperă eficient zona arsă și totuși suficient de elastică pentru a permite umflarea sau necesitatea de a flexa articulațiile.

· Sunt pansamente ușoare, ușor de transportat și sterile.

· O singură aplicare a acestui pansament este o măsură eficientă de prim ajutor pentru arsuri.

· Pansamentele au un suport de spumă, iar capacitățile de absorbție ridicate ale spumei' permit livrarea completă a gelului la locul de ardere.

· Pansamentele nu sunt aderente, iar baza de spumă inertă nu va arunca fire, șuvițe, fibre etc., care ar putea fi înglobate în rană.

· Soluția umedă facilitează îndepărtarea ușoară pentru inspecția și tratarea zonei rănite. Gelul nu lasă reziduuri. Poate fi îndepărtat ușor cu apă în timpul debridării normale. Gelul este complet solubil în apă.


Folosirea pansamentelor
Când asistența medicală nu este disponibilă imediat, utilizarea pansamentelor, împreună cu un înveliș de tifon pentru o protecție suplimentară, ajută zona de ardere să rămână umedă timp de multe ore. Utilizarea acestui sistem oferă, de asemenea, protecție fizică împotriva arsurilor împotriva deteriorării și contaminării ulterioare.
Pansamentele mai mici sunt ideale pentru mâini și degete. Pansamentele mai mari sunt suficient de mari pentru a primi și trata un picior, un braț sau un picior.
Pansamentele pot fi utilizate în felul următor: Scoateți pansamentul din pachet și aplicați direct pe rană.

Asigurați-vă ușor.

Pansamentele cu arsuri sterile pot fi utilizate pentru a reduce durerea și traumele rănilor provocate de incendii, flăcări, scalduri, răni chimice și electrice. Cu toate acestea, în urma arsurilor chimice, rana trebuie să fie irigată complet și neutralizată, înainte de a utiliza gelul. În cazul arsurilor electrice, curentul trebuie să fie oprit înainte de a utiliza gelul, deoarece soluția este pe bază de apă și conduce electricitatea.


Hot Tags: Prim ajutor de ardere, China, furnizori, producatori, fabrica, personalizate

Anchetă

You Might Also Like