Istoria noastra


Roosin Medical Co, Ltd. a fost înființată în 1996, care este o întreprindere de înaltă specializată în dezvoltarea, fabricarea și vânzarea de produse avansate pansament de rană cu super calitate și conformitate, atât pentru standardele internaționale și interne.


Fabrica noastra

Roosin Medical are două atelier curat, și un laborator, în total 10000 de metri pătrați. Toate produsele sunt produse în atelierul Roosin.Produsul nostru

Produsele noastre principale, inclusiv: Alginat calciu pansament pansament, pansament hidrocoloid rana, parafina tifon pansament, ars Gel / Burn Pansament, pansament hidrogel, pansament spuma, pansament spuma de silicon, și alte pansamente funcția rana.

Aplicația produsului

Destinat să acopere o rană și să absoarbă exudatul, să promoveze vindecarea rănilor.


Certificatul nostru

CE ISO9001 ISO13485 FDA 510k


Echipament de productie

180Piața de producție

Piața principală este piața americană și europeană, piața americană este în jur de 40%, piața europeană este în jur de 30%, iar altele comercializează 30%.


Serviciul nostru

Poate face OEM orprivatelabelor dimensiune personalizate; sistem de control al calității, asigurați-vă că produsele sunt conform cerințelor clienților; Orice sugestii putem face în consecință.